(Poistunut julkaisusta)

Asumisneuvoja Lohjalle
Lohjan Vuokra-asunnot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020
Lohjan Vuokra-asunnot Oy
Lohjan Vuokra-asunnot Oy on Lohjan kaupungin täysin omistama vuokrataloyhtiö. Yhtiö hallinnoi kahta tuhatta vuokra-asuntoa ja asunnoissamme asuu yli 3 000 asukasta. Liikevaihtomme on tällä hetkellä 11 M€.
Toimenkuva
Lohja Vuokra-asunnot Oy etsii asumisneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen.

Olet tärkeä osa yhteisöämme ja vastuullasi ovat mm. yhteydenpito asukkaisiin asumisen haasteisiin liittyvissä asioissa, maksusuunnitelmien teko ja seuranta sekä tilastointiasiat ja määräaikaisten sopimusten jatkot. Palvelet asukkaita kaikenlaisessa asumiseen liittyvissä ongelmissa. Teet tiivistä yhteistyötä eri viranomaisten kanssa ja olet Lovan edustajana monessa verkostopalaverissa. Sinulla on myös mahdollisuus kehittää työtäsi tarpeen mukaan.

Työ on liikkuvaa, joten sinulla pitää olla käytössä oma auto. Tässä tehtävässä on toimistotyöaika ja palkkauksessa noudatetaan Avaintes:iä. Työssä käytettäviä ohjelmistoja ovat Tampuuri ja Svea Perintä -onlinepalvelu.
Odotamme sinulta
Persoonaltasi olet jämäkkä, kykenevä itsenäiseen työhön ja päätöksentekoon mutta samalla vuorovaikutustaitoinen. Olet myös hyvä viestimään, organisoimaan ja kehittämään omaa työtäsi.
Koulutus ja työkokemus
.Edellytämme hakijalta vähintään sosiaalialan perustutkintoa, joskin koulutuksen voi korvata myös soveltuvalla käytännön työkokemuksella. Selkeäksi eduksi laskemme mahdollisen alan korkeakoulututkinnon (sosionomi).
Muut tiedot
Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan tehtävän osana tiimiämme. Hae heti, sillä tehtävään haastatellaan jo hakuaikana. Liitä myös ansioluettelo hyvin täytettyyn hakuprofiiliisi. Tässä haussa meitä avustaa Eezy VMP, jossa vastataan tehtävään liittyviin kysymyksiin arkisin klo 0800-1000 välisenä aikana.
Kesto
Vakituinen työ
Lisätietoja
Johanna Harjumäki, Johanna.Harjumaki@vmp.fi, 040 307 5402
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 19.01.2020 mennessä.