(Poistunut julkaisusta)

Asumisneuvoja (6 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2020

Tehtävän kuvaus

Asumisneuvonta on häätöjä ennaltaehkäisevää sosiaalialan työtä. Asumisneuvojan tehtävät liittyvät asiakkaiden erilaisiin asumisen ongelmiin, joita ratkaistaan yhteistyössä laajan verkoston kanssa. Teemme yhteistyötä etenkin Helsingin kaupungin asunnot Oy:n kanssa sekä aikuissosiaalityön ja muun verkoston kanssa.

Haemme määräaikaiseen tehtävään kuutta asumisneuvojaa ajalle 1.2.2021 - 30.9.2022.

Haettavien asumisneuvojien toimipisteet sijaitsevat Hekan lännen toimistossa, Hekan kaakon toimistossa sekä Hekan etelän toimistossa. Työskentelytiloja ja tapaamisia on myös alueiden aikuisosiaalityön palvelupisteissä.

Tiimimme on moniammatillinen ja palvelumme monikanavaista. Tiimimme on myös erittäin kehittämismyönteinen ja innovatiivinen. Asumisneuvontatiimi on saanut Great Place To Work -sertifikaatin vuonna 2020.

Tarjoamme liukuvan työajan, Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun, lounasedun ja liikuntapalveluita. Helsingin kaupunki tarjoaa myös monipuolista koulutusta.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi).

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävän hoitamisessa edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Toivomme, että sinulla olisi kokemusta sosiaalialan tehtävistä ja katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen asumissosiaalisesta työstä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

vs. johtava sosiaaliohjaaja Merja Kallinki, p. 09 310 42996. Lisätietoja puhelimitse ma 4.1.2021 klo 13-14 sekä ti 5.1.2021 klo 10-11.

Lisätietoa

www.hel.fi/asumisneuvonta