(Poistunut julkaisusta)

Asumisen erityisasiantuntija, Kaupunkiympäristö, viransijaisuus
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Vantaan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kiinteistöt ja tilat / asumisasiat

Kielotie 28, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 10.02.2020 tai sopimuksen mukaan - 09.10.2020

Haluamme sinut, asumisen asiantuntija, mukaan joukkoomme asuntorakentamisen näköalapaikalle Suomen rakentajaystävällisimpään kaupunkiin. 

Asumisen erityisasiantuntijana olet osa asuntopolitiikasta ja asuntotonttien luovutuksesta vastaavaa tiimiä. Osallistut asumiseen liittyviin projekteihin ja selvityksiin sekä kaavavalmisteluun erityisryhmien hankkeissa. Valmistelet lausuntoja asumiseen liittyen ja teet tiivistä yhteistyötä asumisen toimijoiden ja sidosryhmien kanssa. Edustat kaupunkia erilaisissa tilaisuuksissa sekä valtakunnallisissa ja seudullisissa asiantuntijaryhmissä. Vastaat valtion tukemien vuokra-asuntojen asukasvalintojen valvonnasta.

Vantaa kasvaa vauhdilla. Sijainti valtakunnallisesti merkittävien väylien keskellä, kehittyvä raideliikenne ja maan merkittävin kansainvälinen lentokenttä tekevät Vantaasta ainutlaatuisen. 

Kaupunkiympäristön toimialalla työskentelee noin 650 eri alojen ammattilaista. Luomme edellytyksiä sujuvalle ja kestävälle kaupungille, jossa on hyvä elää, tehdä töitä ja yrittää. Toimialaamme kuuluvat maankäytön suunnittelu, rakennusvalvonta, katujen ja puistojen suunnittelu, rakentaminen ja ylläpito, liikennesuunnittelu sekä ympäristönsuojelu. Vastaamme kiinteistöjen ostosta ja myynnistä sekä kaupungin toimitiloista.

Kiinteistöt ja tilat -palvelualue vastaa kaupungin maaomaisuuden ja kaupungin omistamien kiinteistöjen kehittämisestä, maa- ja asuntopolitiikasta, maanluovutuksesta ja kaupungin toimitilojen rakennuttamisesta. Lisäksi se osallistuu yleis- ja asemakaavoitukseen sekä palveluverkon suunnitteluun.

Tehtävässä odotamme sinulta kiinnostusta asuntopolitiikkaan ja asuntorakentamiseen sekä erityisryhmien asuntohankkeiden edistämiseen. Lisäksi olet taitava ja oma-aloitteinen tiimipelaaja, osaat neuvotella ja tehdä yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa sekä tuottaa sujuvaa tekstiä.

http://www.vantaa.fi/hallinto_ja_talous/tyo_ja_elinkeinot/vantaa_tyonantajana

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaisesti.

Palkkaus: 3 838,00 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 36 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Asumisen erityisasiantuntija, Wilma Toljander
P. 043-8269419
wilma.toljander@vantaa.fi
Tavoitettavissa: ma-to

Asumisasioiden päällikkö,  Tomi Henriksson
P. 050-318 0992
tomi.henriksson@vantaa.fi
Tavoitettavissa: pe

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00. Saatamme aloittaa työpaikkahaastattelut jo hakuaikana.