(Poistunut julkaisusta)

Asumisen asiantuntija
Jyväskylän kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Haemme asiantuntijatyöyhteisöömme kaupunkisuunnittelu ja maankäyttö -palvelualueelle

ASUMISEN ASIANTUNTIJAA

vakituiseen virkaan 1.6.2019 alkaen.

Asumisen asiantuntija tulee sijoittumaan tontit- ja maanhallintayksikköön, jossa työskentelee 10 henkilöä erilaisissa asiantuntijatehtävissä. Työyhteisössämme on kiinnostavia ja monipuolisia tehtäviä, mukava tehdä töitä ja jokaisen työpanosta arvostetaan. Asumisen asiantuntijana toimit kaupungin asuntopolitiikkaa esiin tuovana vaikuttajana paikallisesti ja valtakunnallisesti. Kehität yhdessä kaupungin sisäisten ja ulkoisten toimijoiden kanssa yhteisten linjausten mukaisia tulevaisuuden hankkeita ja vaikutat asumisen ratkaisuihin. Työhösi kuuluu tiivis yhteistyö eri vastuualueiden edustajien kanssa ja vastaat asuntolainsäädännön mukaisista kaupungin lausunnoista ja päätöksistä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Edellytämme sinulta aikaansaavaa otetta ja kehittämishalukkuutta, hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä, näkemystä asumisen kokonaiskentästä sekä asuntolainsäädännön tuntemusta. Sinulla on itsenäinen ja vuorovaikutteinen ongelmanratkaisutaito sekä erinomainen suullinen ja kirjallinen ilmaisukyky. Eduksi luetaan työn kautta hankittu kokemus sekä alan kehittämis- ja tutkimushankkeiden tuntemus.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän sekä asiantuntijaorganisaation tuen, mielekkään työympäristön sekä mahdollisuuden vaikuttaa tehtävänkuvaan ja sen kehittymiseen. Meillä sinulla on myös mahdollisuus kehittyä huippuosaajaksi työyhteisössä, joka tukee osaamisesi kehittymistä ja on valmis oppimaan myös sinulta. Tehtävässäsi on erinomaiset vaikutus- ja verkostoitumismahdollisuudet omalla alallasi sekä mahdollisuus vaikuttaa asumisen kehitykseen ja ratkaisuihin.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Virkatehtävä alkaa 1.6.2019. Työ alkaa 2.5.2019 tai sopimuksen mukaan työhön perehtymisellä.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä on koeaika.

Hakuaika virkaan päättyy keskiviikkona 20.2.2019 klo 14.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.