(Poistunut julkaisusta)

ASUKASYHTEISTYÖN ASIANTUNTIJA, Helsinki
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019
Asuntosäätiö-konserni on Suomen neljänneksi suurin asuinkiinteistöjen omistaja. Asuntosäätiön suurin tytäryhtiö Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy (Asokodit) omistaa yli 16 000 asuntoa 31 paikkakunnalla. Konsernin toiminta perustuu jatkuvaan kehittymiseen sekä hyvien asumispalveluiden tuottamiseen yhdessä huolella valittujen kumppaneiden kanssa.
 
Etsimme nyt asukasyhteistyön asiantuntijaa, jonka intohimona on huippuluokan asiakaskokemus.

Arvomme muodostavat toimintamme perustan, asiakaskeskeisyys, vastuullisuus ja oikeudenmukaisuus ohjaavat valintojamme. Haluamme toimia vuorovaikutuksessa asukkaidemme kanssa ja kehittää toimintaamme yhteistyössä heidän kanssaan. Jotta voisimme palvella asukkaitamme entistä paremmin ja rakentaa monipuolisen asukasyhteistyön, vahvistamme tiimiämme. 

Asukasyhteistyön asiantuntijan vastuulla on konsernimme asukashallinto, monipuolinen asukasyhteistyö sekä reklamaatioiden hoidon koordinointi Asukasyhteistyön asiantuntija toimii läheisessä yhteistyössä isännöitsijöiden sekä kiinteistöpäälliköiden kanssa. Toimenkuvaan kuuluu asukastapahtumien järjestäminen toimipaikkakunnillamme. 

Odotamme
- itsenäistä työskentelyotetta ja erinomaisia tiimityöskentelytaitoja
- mahdollisuutta matkustaa ja työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin
- kykyä käsitellä haastavia tilanteita 
- hyviä vuorovaikutustaitoja, vahvaa kirjallista sekä suullista ilmaisua
- esiintymistaitoja
- kehittämis- ja ideointikykyä
- erinomaisia organisointitaitoja
- työkokemusta HR-tehtävistä, asiakkuuksien hoidosta tai hallinnollisesta isännöinnistä 

Eduksi katsotaan 
- kiinteistöalan tuntemus
- kokemus asiakaspalautteiden hoidosta

Uskomme, että hyvään asiakaskokemukseen tarvitaan hyvä työyhteisö. Panostamme työntekijöihimme ja haluamme jatkaa työyhteisömme kehittämistä. Henkilöstömme vahvuuksiksi on mainittu erityisesti hyvä työilmapiiri, yhteistyön sujuvuus yli tiimirajojen sekä valmius kehittää asioita. Olisiko tämä sinun tuleva työyhteisösi?

Toimipiste sijaitsee Helsingin Länsi-Pasilassa hyvien kulkuyhteyksien äärellä. 

Kiinnostuitko? 

Hae tehtävää vaikka heti, mutta kuitenkin viimeistään 12.4.2019 sivuiltamme www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja: Experiksen Seniorikonsultit 
Terhi Airas: terhi.airas@fi.experis.com, puh. 040 7000 204 ja Pirjo Levänen: pirjo.levanen@fi.experis.com, puh. 0400 238 418.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin.  Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.