(Poistunut julkaisusta)

ASUKASTOIMINNAN KOORDINAATTORI
HOAS, Helsingin opiskelija-asuntosäätiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Nautitko asiakaspalvelusta ja muiden auttamisesta? Haluatko mahdollisuuden kehittää toimintamalleja ja työtäsi? Tule Hoasille auttamaan asukkaitamme arjen haasteissa ja kehittämään mukavinta ja helpointa opiskeluajan asumista asukastoiminnan avulla.

Hoasin asukastoiminta on asukkaidemme yhteistoimintaa, joka perustuu lakiin yhteishallinnosta vuokrataloissa. Jokainen asukastoimikunta on jäseniensä näköinen ja toiminta muotoutuu sen mukaan, mitä asukkaat toivovat ja toteuttavat. Koordinaattorin työhön kuuluu asukastoiminnan koordinointia, asukastoimikuntien neuvontaa sekä toiminnan kehittämistä. Lisäksi hoidat tiliöintejä ja avainpalvelua sekä yhteydenpitoa asukastoimikuntalaisten kanssa eri kanavissa. Tehtävään sisältyy myös jonkin verran iltaisin pidettäviin kokouksiin ja koulutuksiin osallistumisia.

Asukasneuvonnan lähtökohtana on puolestaan tarjota apua, neuvoja sekä ratkaisuja niissä tilanteissa, joissa asumisessa on tullut pitkäaikaisia tai tilapäisiä haasteita. Tehtävään kuuluu yhteydenpito Hoasin asukkaisiin erilaisissa asumisen häiriö- ja ongelmatilanteissa sekä vuokranmaksun häiriöissä. Yhteydenpito tapahtuu sähköpostilla, puhelimitse sekä ajoittain myös henkilökohtaisissa tapaamisissa. Työtehtävissä ollaan yhteydessä myös kolmansiin tahoihin kuten sosiaalitoimi, Kela tai oppilaitos, tilanteen niin vaatiessa. Tehtävään kuuluu oleellisena osana myös asukasneuvonnan toimintamallien kehittämistä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää sinulta soveltuvaa sosiaalialan koulutusta tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on rohkeutta olla yhteydessä asukkaisiin hankalissakin asioissa, myös puhelimitse tai kasvotusten. Menestyäksesi tehtävässä tarvitset oma-aloitteellisuutta ja empatiakykyä, mutta myös jämäkkyyttä ja kärsivällisyyttä. Lisäksi arvostamme positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta, oman työn johtamiskykyä, organisointikykyä sekä vastuullisuutta. Monet asukkaistamme ovat vaihto-opiskelijoita, joten suomen kielen lisäksi sinun tulee hallita sujuvasti myös englannin kieli. Jos vielä lisäksi tunnet asuntovuokraustoimintaa ja huoneenvuokralakia, perehtymisesi tehtävään nopeutuu.

Meidän voimamme Hoasilla on osaava henkilöstömme. Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä ja mielenkiintoisen kasvuympäristön. Vaihtelevat päivät ja eloisat kollegat pitävät huolen siitä, että tässä tehtävässä et pääse tylsistymään. Työnantajana olemme turvallinen ja työyhteisönä mukava. Huumori piristää päiviämme ja nuori asiakaskuntamme pitää meidät alati vauhdissa. Nautimme myös kilpailukykyisistä työsuhde-eduista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Tarja Oinonen, p. 050 531 4864. Parhaiten tavoitettavissa: perjantaisin (5.7., 12.7., 19.7., 26.7., 2.8. ja 9.8.) klo 12-14 välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen 11.08.2019 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-14297.