(Poistunut julkaisusta)

ASUKASTOIMINNAN JA -NEUVONNAN KOORDINAATTORI
HOAS, Helsingin opiskelija-asuntosäätiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

Nautitko asiakaspalvelusta ja muiden auttamisesta? Haluatko mahdollisuuden kehittää toimintamalleja ja työtäsi? Tule Hoasille auttamaan asukkaitamme arjen haasteissa ja kehittämään mukavinta ja helpointa opiskeluajan asumista asukastoiminnan avulla.

Hoasin asukastoiminta on asukkaidemme yhteistoimintaa, joka perustuu lakiin yhteishallinnosta vuokrataloissa. Jokainen asukastoimikunta on jäseniensä näköinen, ja toiminta muotoutuu sen mukaan, mitä asukkaat toivovat ja toteuttavat. Koordinaattorin työhön kuuluu asukastoiminnan koordinointia, asukastoimikuntien neuvontaa sekä toiminnan kehittämistä. Lisäksi hoidat tiliöintejä ja avainpalvelua sekä yhteydenpitoa asukastoimikuntalaisten kanssa eri kanavissa. Tehtävään sisältyy myös jonkin verran iltaisin pidettäviin kokouksiin ja koulutuksiin osallistumista.

Asukasneuvonnan lähtökohtana on puolestaan tarjota apua, neuvoja sekä ratkaisuja tilanteissa, joissa asumisessa on ollut pitkäaikaisia tai tilapäisiä haasteita. Tehtävään kuuluu yhteydenpito Hoasin asukkaisiin erilaisissa asumisen häiriö- ja ongelmatilanteissa sekä vuokranmaksun häiriöissä. Yhteydenpito tapahtuu sähköpostilla, puhelimitse sekä ajoittain myös henkilökohtaisissa tapaamisissa. Työtehtävissä ollaan yhteydessä myös kolmansiin tahoihin, kuten sosiaalitoimeen, Kelaan tai oppilaitokseen, tilanteen niin vaatiessa. Tehtävään kuuluu oleellisena osana myös asukasneuvonnan toimintamallien kehittämistä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää sinulta soveltuvaa sosiaalialan koulutusta tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet asiakaspalveluhenkinen, ja sinulla on rohkeutta olla yhteydessä asukkaisiin hankalissakin asioissa myös puhelimitse tai kasvotusten. Menestyäksesi tehtävässä tarvitset oma-aloitteellisuutta ja empatiakykyä, mutta myös jämäkkyyttä ja kärsivällisyyttä. Lisäksi arvostamme positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta, oman työn johtamiskykyä, organisointikykyä sekä vastuullisuutta. Monet asukkaistamme ovat vaihto-opiskelijoita, joten suomen kielen lisäksi sinun tulee hallita sujuvasti myös englannin kieli. Jos vielä lisäksi tunnet asuntovuokraustoimintaa ja huoneenvuokralakia, perehtymisesi tehtävään nopeutuu.

Meidän voimamme Hoasilla on osaava henkilöstömme. Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä ja mielenkiintoisen kasvuympäristön. Vaihtelevat päivät ja eloisat kollegat pitävät huolen siitä, että tässä tehtävässä et pääse tylsistymään. Työnantajana olemme turvallinen ja työyhteisönä mukava. Huumori piristää päiviämme, ja nuori asiakaskuntamme pitää meidät alati vauhdissa. Nautimme myös kilpailukykyisistä työsuhde-eduista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Anne Harrila, p. 040 657 0247. Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen 11.11. mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-13288.