(Poistunut julkaisusta)

Asukasisännöitsijä
Jyväskylän Vuokra-asunnot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2020

Jyväskylän Vuokra-asunnot Oy on Jyväskylän suurin vuokranantaja ja luotettava työnantaja. JVA hoitaa ja hallinnoi noin 7000 asuntoa Jyväskylän alueella. Yhtiön liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa ja se työllistää 36 henkilöä. JVA-konserniin kuuluu kolme tytäryhtiötä. www.jva.fi

Haemme joukkoomme

ASUKASISÄNNÖITSIJÄÄ

Tehtäviisi kuuluu asukasdemokratiaan, asukasviestintään ja asumisviihtyvyyteen liittyvien tehtävien hoitaminen. Lisäksi tehtävä sisältää asiakaspalvelua monenlaisissa asumiseen liittyvissä asioissa sekä asukasetujärjestelmän ylläpitoa. Asukasisännöitsijät kuuluvat palveluisännöinnin tiimiin, johon kuuluvat lisäksi tekniset isännöitsijät. Valtaosa työstä tehdään kasvokkain asukkaiden kanssa toimistolla, osa on asioita valmistelevaa ja loppuunsaattavaa taustatyötä. Työ painottuu pääosin toimistolle, mutta työhön sisältyy myös iltakokouksia kiinteistöillä. Liikkuminen kaupungin alueella oleviin kiinteistöihin tapahtuu omalla autolla.

Tehtävän hoitamisessa tarvitaan hyvää paineensietokykyä, asiakaspalvelutaitoja ja järjestelmällisyyttä. Työskentely osana tiimiä on sinulle luonteenomaista. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä vähintään muutaman vuoden työkokemus. Aikaisempi palvelualan kokemus on eduksi. Työsuhde on vakituinen ja työ alkaa sovittavalla aikataululla.

Lisätietoja tehtävästä antaa ajalla 29.7.-7.8. Adeccon Ilpo Niemelä, 040 185 1999 / ilpo.niemela@adecco.fi. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 9.8.2020 osoitteessa www.adecco.fi.