Astianhuoltaja
Go On Helsinki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Ravintola Bistro O Mat Tapiola palvelee kauppakeskus Ainoassa. Bistro O mat tarjoaa huolellisesti valmistettua nykyaikaista ruokaa pohjoismaisen ja ranskalaisen keittiön perinteisiä valmistustapoja kunnioittaen. Ravintola valitsee sesongin mukaan kauden parhaita tuotteita, mieluiten luomutuotteita ja kotimaisten lähituottajien puhtaita raaka-aineita. Viinilista painottuu eurooppalaisiin viineihin, mukana on niin kestävän kehityksen kuin luomuviinejäkin, ja ateriakokonaisuuksiin valituisssa viinipaketissa on aina mukana jokin ravintolan viinikellarin harvinaisuuksista. Lounaalle valmistetaan suosittuja perinteisiä kotiruokia nykyaikaisella ja raikkaalla tavalla toteutettuna. Sunnuntaisin runsas ja monipuolinen brunssi on katettuna alku- ja jälkiruokapöytään ja pääruoka tarjoillaan pöytiin.


Etsimme nyt astiahuoltajia keikkaluonteiseen työhön Bistro O Mat -ravintolaan Tapiolaan kauppakeskus Ainoaan.

Työvuoroja on vaihtelevasti käytettävyytesi mukaan, joko vakituisemmin tai keikkaluonteisesti. Vuoroja on tarjolla niin lounas- kuin illallisaikaan sekä viikonloppuisin.

Edellytämme hakijoilta:

  • Reipasta ja joustavaa asennetta
  • Hygieniapassia

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.


Tässä tehtävässä työllistyt vuokratyösuhteeseen Go Onille. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen viihtyisässä ravintolassa hyvällä sijainnilla Ainoa kauppakeskuksessa Tapiolassa sekä Go On-ketjun henkilöstöetuudet. Työhösi saat perehdytyksen ja tukenasi on Bistro O Mat tiimin lisäksi Go On Helsingin HR-tiimi. Täytäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa saat Go On Helsingin tiimiltä arkisin klo 9-16 p. 020 779 8893.  

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1527830
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 28.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo