(Poistunut julkaisusta)

Astiahuoltajia/Ravintolatyöntekijöitä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2018

Onko sinulla intohimona ruoanlaitto ja halukkuutta osallistua valikoimamme kehittämiseen? Oletko kylmäpäinen ravintola-alan ammattilainen vailla uusia haasteita?

Haemme nyt ASTIAHUOLTAJIA/RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ Espoon Keilalahteen

ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.


Vastaat tehtävässäsi henkilöstöravintolan tiskihuollosta sekä tarpeen mukaan myös muista keittiön avustavista tehtävistä kuten lisäkesalaattien valmistamisesta. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen. Työtä on arkisin 6h/päivä ja työaika sijoittuu klo 9.30-15.30 välille.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot. Olet asiakaspalveluhenkinen ja pystyt kommunikoimaan myös englannin kielellä. Toimit tehokkaasti paineen alla muuttuvissakin tilanteissa ja sinulla on hyvä fyysinen kunto. Sinulla on alalla tarvittavaa pelisilmää, tuotat ruoallasi elämyksiä asiakkaille ja haluat yllättää heidät. Tehtävässä tarvitset myös itsenäistä työotetta ja isojen kokonaisuuksien hallintaa. Sinulla tulee olla hygieniapassi, soveltuva alan koulutus ja aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi.

Meillä ei pata kattilaa soimaa, joten liity osaksi tiimiämme! Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 30.7.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Tehtävään valittavalle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys.


ISS Food & Hospitalityn työntekijänä olet osa kansainvälistä työyhteisöä, joka koostuu yli 70 maassa työskentelevistä ravintola-alan huippuosaajista. Innostunut ja osaava henkilökunta tekee yrityksestämme menestyksekkään, ja olemmekin sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme erinomaiset onnistumisen mahdollisuudet globaalissa palveluyrityksessä, jonka visiona on tulla maailman parhaaksi.
- ISS on savuton työpaikka -