(Poistunut julkaisusta)

Astiahuoltajia
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Liity Leijona Cateringin laumaan!

Tässä osaajien tiimissä ollaan rohkeita ja ennakkoluulottomia, tarjoillaan itse tehtyä, kotimaista, maistuvaa ja terveellistä ruokaa sekä toimitaan vastuullisten periaatteiden mukaan. Leijona Catering tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia aterioita varuskunta-, henkilöstö- ja opiskelijaravintoloissa.

Haemme ASTIAHUOLTAJIA Leijona Catering ravintolaan. Ravintolassa riittää ruokailijoita, joten myös tehtävää on runsaasti ja sinun tehtäväsi on vastata tiskipisteen sujuvasta toiminnasta. Tässä työssä et tarvitse välttämättä aiempaa alan kokemusta, vaan arvostamme ennen kaikkia motivoitunutta, yhteistyökykyistä ja oppimishaluista tekijää, joka on valmis tarttumaan töihin Leijona Cateringin toimipisteessä.

Edellytämme kaikilta hakijoilta hygieniapassia ja salmonellatodistusta. Työskentelykielenä Leijona Catering keittiöissä on suomi. Valituille henkilöille tehdään suppea turvallisuusselvitys ennen töiden aloitusta.

Tarjolla on joustavaa keikkatyötä Leijona Cateringin eri ravintoloissa. Työvuorot sijoittuvat päiväsaikaan maanantaista sunnuntaihin ja niiden kesto on 4-8 tuntia/päivä. Keikkailijana valitset vuorosi Opteamin kautta tarjolla olevista vaihtoehdoista ja voit työskennellä useissa eri sijainneissa. Tarjolla on myös mahdollisuuksia määräaikaisiin työsuhteisiin.

Tule mukaan luomaan päivän parhaita hetkiä, hae paikkaa nyt!

Haemme myös ruokakuljetuksiin tekijöitä eli ajokortti plussaa.

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Salmonellatodistus
Eduksi luettavat asiat: Ajokortti b