Astiahuoltajia, Turku
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020
Me täällä StaffPointilla olemme merkittävä ravintola-alan ammattilaisten työllistäjä Suomessa. Löytäisitkö sinä kenties uuden uran StaffPointin asiakasyrityksillä työskentelyn parista? Meidän listoillamme on sulassa sovussa niin alan kovaksikeitettyjä konkareita kuin uusia tulokkaitakin, joten ethän epäröi laittaa hakemusta tulemaan!


Etsimme nyt reippaita ja ripeitä


ASTIAHUOLTAJIA


työskentelemään asiakasyrityksillemme Turun seudulle.


Töitä on tarjolla pääasiassa henkilöstö- ja opiskelijaravintoloissa, minkä vuoksi työvuorot sijoittuvat lähinnä arkiaamuihin ja -päiviin klo 07-17 välille. Työvuoron pituus vaihtelee useimmiten neljän ja kahdeksan tunnin välillä. Työvuoroja voi olla tarpeen mukaan tarjolla eri ravintoloissa tai säännöllisemmin tietyssä ravintolassa Turun alueella. Tässä työssä saatkin vapauden vaikuttaa siihen, miltä kalenterisi kulloinkin näyttää.

Aikaisempi kokemus astiahuoltajan tehtävistä katsotaan eduksi, mutta oikea asenne ja into tarttua uusiin haasteisin on tärkein. Osaamisesi mukaan sinulla voi olla mahdollisuus työllistyä myös muihin työtehtäviin kauttamme.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Palkkauksessa noudatamme MaRaVa:n työehtosopimusta.


Edellytämme sinulta

reipasta asennetta ja hyvää otetta työntekoon
mahdollisuutta työskennellä päivävuoroissa
voimassa olevaa hygieniapassia ja salmonellatodistusta työn alkaessa


Tarjoamme sinulle

monipuolisia työmahdollisuuksia ravintola-alalla
töitä oman kiinnostuksesi ja elämäntilanteesi mukaan
mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja työllistyä myös pidemmäksi aikaa
vahvan ja monipuolisen organisaation tuen työurallesi


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus huolellisesti oheisen linkin kautta ja liitä myös CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää, mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille mahdollisimman pian. Osan hakijoista kutsumme prosessin ensimmäisessä vaiheessa videohaastatteluun, joten muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi.


Lisätietoja

Assi Hjelt
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 720 6521, assi.hjelt@staffpoint.fi
Satamakatu 22, 20100 TURKU


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot