(Poistunut julkaisusta)

Astiahuoltajia Rovaniemelle
SOL Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2018
Olemme SOL Henkilöstöpalvelut Oy, luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden-, sosiaali- ja terveysalalle sekä hotelli ja ravintolan- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Toimimme valtakunnallisesti lähellä sinua. Kuulumme SOL-konserniin. SOL on kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistää yli 13000 aurinkoista SOLilaista.Etsitkö vaihtelevaa ja monipuolista työtä keittiöpuolelta ? Sopisiko joustava osa-aikatyö elämäntilanteeseesi ?

Etsimme Rovaniemen alueelle

ASTIAHUOLTAJIA

Astiahuoltajana osallistut keittiön avustaviin tehtäviin kuten astiahuoltoon sekä keittiön siivoustehtäviin. Toivomme hakijoiltamme aitoa innostusta työhön, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavaa ja aurinkoista luonnetta. Etsimme henkilöitä, jotka sopeutuvat uusiin työkohteisiin nopeasti ja tulevat toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Osa vuoroista voidaan sopia säännöllisesti tehtäviksi vuoroiksi. Voit itse vaikuttaa työtuntimääriin joustavalla asenteella!

Hakijalla tulee olla:

- Hygieniapassi
- intoa ja valmiutta osa-aikatyöhön
- aurinkoinen ja reipas asenne työntekoon

Palkkaus KVTES

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 8-16 välillä:

Mari Lahtinen
Henkilöstöneuvottelija
puh. 040 529 8697, mari.lahtinen@sol.fi

Anna Paloniemi
Myyntineuvottelija
puh. 040 513 4518, anna.paloniemi@sol.fi

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.