(Poistunut julkaisusta)

Astiahuoltajia kouluille ja päiväkoteihin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Haemme nyt ASTIAHUOLTAJIA työskentelemään päiväkodeissa ja kouluissa.

Astiahuoltajana osallistut keittiön avustaviin tehtäviin kuten astiahuoltoon sekä keittiön siivoustehtäviin.

Toivomme sinulta iloista asiakaspalveluasennetta, innokkuutta oppia uusia asioita ja työtehtäviä, kykyä joustavaan työskentelyyn sekä itsenäistä otetta ja kiinnostusta alan työhön.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä oman aikataulusi puitteissa, valitsemassasi kohteissa. Työajat ovat päivisin ma-pe.

Ennen työsuhteen alkua työntekijän tulee esittää voimassa oleva hygieniapassi sekä rikosrekisteriote. Työssä vaaditaan myös salmonellatodistus. Työkohteiden luonteen vuoksi vaadimme myös sujuvaa suomen kielen.

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi ja rekrytoimme jo hakuajalla. Liitäthän CV:si hakemukseesi.

 

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi