Astiahuoltajia ja ruokapalvelutyöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019
Oletko keittiöalan ammattilainen tai alasta kiinnostunut hyvän asenteen omaava työntekijä? Etsitkö elämäntilanteeseesi sopivaa joustavaa työtä? Tervetuloa töihin Personalhusetille!
 
Haemme nyt ASTIAHUOLTAJIA JA RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ työskentelemään eri keittiötehtävissä asiakkaamme toimipisteissä Rovaniemellä.
 
Työtehtävänäsi on osallistua keittiön eri tehtäviin kuten ruoan kuumentamiseen ja -esillepanoon, salaattien tekoon, astiahuoltoon ja keittiön siivoustehtäviin. Työ on keikkaluontoista ja tarjoamme työvuoroja osaamistasosi mukaan useasta eri kohteesta Rovaniemen alueelta. Sinulla on mahdollisuus itse vaikuttaa työvuoroihin ja niiden säännöllisyyteen.
 
Toivomme sinulta iloista asiakaspalveluasennetta, innokkuutta oppia uusia asioita ja työtehtäviä. Arvostamme kykyä joustavaan työskentelyyn sekä itsenäistä otetta ja kiinnostusta alan työhön. Aikaisempi kokemus sekä alan koulutus katsotaan eduksi.
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työympäristöön sekä joustavaan työsuhteeseen, jossa voit sovittaa työnteon omaan aikatauluusi ja elämäntilanteeseesi. Valitun henkilön tulee esitätä voimassa oleva rikostaustaote, siten kuin laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisessä edellyttää, hygieniapassi sekä negatiivinen salmonella todistus. Työsopimus astuu voimaan, kun dokumentit on esitetty.
 
Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla. Jätäthän CV:si hakemuksen yhteydessä. 
Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi
 
Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1217692
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rovaniemi