Astiahuoltaja
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2021

Haemme Lahteen

Tiskaria

keikkatöihin asiakkaallemme. Töitä on 3-6 työpäivää kk, mahdollisesti joskus enemmänkin. Toivoisimmen tekijän pystyvän sitoutumaan kaikkiin tapahtumiin, sillä tietyt työpäivät ovat keväälle 2022 jo valmiiksi tiedossa, minkä vuoksi ne on helppo sovittaa omiin menoihin! Työt sijoittuvat aina arki- tai viikonloppuiltaan. 

Toivomme sinulta reipasta asennetta työntekoon sekä oma-aloitteisuutta. Kokemus vastaavista töistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole pakkolista. Tarjoamme mielekästä työtä hyvässä työporukassa tapahtumaympäristössä!

Jos koet olevasi sopiva henkilö tehtävään, laita hakemus tulemaan oheisen linkin kautta tai vapaamuotoisesti sähköpostin kautta!

Lisätietoja

Anni.vellonen@lisapalvelu.net

puh. arkisin ma-pe 10-15

044 427 2325

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1505718
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 24.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Lahti