(Poistunut julkaisusta)

Astiahuoltaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Haemme reipasta ASTIAHUOLTAJAA asiakaskohteeseemme TAMPEREEN KESKUSTAN TUNTUMAAN.


ISS Palvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Kaikessa toiminnassamme korostamme "Service with a Human Touch"- palveluasennetta.


Astiahuoltajana huolehdit keittiön astiahuollon tehtävistä sekä muita keittiön avustavia tehtäviä. Työt tulevat sijoittumaan arkipäiville klo 11 – 14.30 välille ja päivittäinen työaika on noin 4 tuntia, töitä voi olla tarpeen mukaan enemmänkin. Työtehtävä on osa-aikainen (20h/viikossa) ja vakituinen. Oppilaitosympäristön vuoksi valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimuksen solmimiselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.


Tähän tehtävään toivomme, että sinulla olisi vastaavaa aikaisempaa työkokemusta vähintään vuoden ajalta sekä suoritettu hygieniapassi. Tehtävässä tarvitset hyvää suomen kielen taitoa. Tehtävässä viihtyy rutiinitöistä nauttiva ja eläväisessä ympäristössä työskentelemään tottunut henkilö.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!


Hae tätä tehtävää oheisen linkin kautta ja lue lisää meistä osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika tehtävään päättyy 28.2.2021 ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi


- ISS on savuton työpaikka -