Astiahuoltaja
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2020

Etsimme Seinäjoen alueella sijaitseviin asiakasyrityksiimme ASTIAHUOLTAJIA keikkatyösuhteeseen.

Astiahuoltajan työnkuvaan kuuluu monipuolinen astiahuolto, suurtiskikoneen käyttö sekä muut ravintolan avustavat työtehtävät. Työssä sinun tulee osata toimia myös kiireessä sekä kestää painetta. Hakijoilta odotamme joustavaa asennetta sekä ripeää työtahtia. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen ravintola-alan työtehtävistä.

Sinä päätät – me kuuntelemme. Meillä säilytät itsemääräämisoikeuden ja valitset, missä ja milloin haluaisit työskennellä.  Tarjoamme loistavan mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta meidän tiimissämme! Saat hyvän perehdytyksen sekä Go On Akatemian käyttömahdollisuuden 24/7. Lisäksi tarjoamme sinulle huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme. Palvelemme sinua paikallisesti ja henkilökohtaisesti koko työsuhteesi ajan.

Keikkavuoroja on tarjolla arkisin ja viikonloppuisin ravintoloiden aukioloaikojen mukaisesti. Palkka määräytyy matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluiden työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhde solmitaan Go On Seinäjoen kanssa.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaasi heti! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-koordinaattori Terhi Pölönen, puh. 040 734 3195, terhi.polonen@go-on.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1375437
  • Tehtäväalue: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 16.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Seinäjoki