(Poistunut julkaisusta)

Astiahuoltaja
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Oletko reipas, joustava ja halukas kartuttamaan lisää kokemusta keittiöalalta? Haemme asiakkaillemme Seinäjoelle ASTIAHUOLTAJIA keikkatyöhön.

Hakemamme henkilö on ripeä, joustava ja omaa ennen kaikkea hyvän asenteen. Edellytämme työssä hygieniapassia, ravintola-alan opinnoista ja aikaisemmasta kokemuksesta on hyötyä. Mikäli ravintola-ala on ihan vieras, se ei ole este. Tärkeintä on innokas ja motivoitunut asenne oppia uusia taitoja! Positiivisella mielellä pääsee hyvin pitkälle.

Töitä on tarjolla erilaisissa kohteissa; suurtalouskeittiöistä liikennemyymälöihin ja A la carte- ravintoloihin. Työvuorot ovat 4-8 tunnin pituisia ja sijoittuvat vaihtelevasti asiakkaan tarpeiden mukaisesti kaikille viikonpäiville. Työajat sijoittuvat sekä aamuun, iltaan että yöhön. Keikkatyössä työvuoroja on tarjolla asiakkaidemme tarpeiden mukaan ja voit itse päättää, mitä vuoroja haluat ottaa vastaan. Tässä työssä sinulla onkin mahdollisuus työskennellä joustavasti ja sovittaa työvuorosi oman elämäntilanteesi mukaan – sopii siis loistavasti opiskelijalle tai toisen työn ohelle!

Edellytykset työnsaannille:

  • Hygieniapassi

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi meille!