(Poistunut julkaisusta)

Astiahuoltaja
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Etsimme Kuopion seudulle astiahuoltajaa! Tarjolla on myös muita ravintola-alan tehtäviä!

Tässä työssä pääset huolehtimaan astiahuollosta ja keittiön yleisestä siisteydestä. Voit olla vasta alaa aloitteleva tai rautainen ammattilainen, sillä asenteesi ja motivaatiosi ratkaisee. Innokkaimmat voivat työskennellä myös eri ravintola-alan rooleissa esimerkiksi myös saliapulaisena, kassatarjoilijana tai tarjoilijana!

Toivomme sinulta:

  • Ripeää työskentelykykyä
  • Taitoa työskennellä itsenäisesti
  • Oma-aloitteisuutta ja joustavuutta
  • Salmonellatodistusta

Edellytykset työnsaannille:

  • Hygieniapassi

Työt tapahtuvat pääasiassa arkipäivisin sekä viikonloppuisin. Töitä on tarjolla monipuolisesti eri työympäristöissä, joten voit itse vaikuttaa missä ja milloin haluat työskennellä. Työ on keikkaluontoista, voit työskennellä omien menojesi mukaan arkisin kuin myös iltaisin ja viikonloppuisin. Voit olla esimerkiksi alan opiskelija tai lisäansioita etsivä kokeneempi konkari.

Asiakkainamme on valikoima eri ravintoloita, joten baronalaisena pääset taatusti näkemään erilaisia työpaikkoja ja kartuttamaan kokemusta ravintola-alalta. Keikkatyö on tilaisuutesi näyttää oma osaamisesi ja kehittyä alan taitajaksi monipuolisten työympäristöjen johdosta.

Mikäli olet etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi pian CV:n kera. Huomioimme vain tämän järjestelmän kautta tulleet hakemukset ja käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.