(Poistunut julkaisusta)

Astiahuoltaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019
Onko sinulla intohimona ruoanlaitto ja halukkuutta osallistua valikoimamme kehittämiseen? Oletko kylmäpäinen ravintola-alan ammattilainen vailla uusia haasteita?

Haemme nyt reipasta ASTIAHUOLTAJAA Danske Bankin pääkonttoriin Länsi-Pasilaan.


ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.


Toimit henkilöstöravintolassa vastaten pääasiassa tiskihuollosta, astioiden paikalleen laitosta, tiskikoneiden huollosta, mutta tarpeen mukaan myös muista keittiön avustavista tehtävistä. Työaika sijoittuu pääasiassa arkipäiviin klo 8-15:30 välille, mutta toivomme joustoa työaikojen suhteen. Työ on kokoaikainen ja työsuhde toistaiseksi voimassa oleva.


Tehtävässä menestyäksesi olet tiimipelaaja, joka kiireessäkin toimii hymy huulilla. Sinulla on hyvä peruskunto, pystyt kommunikoimaan suomen kielellä sekä omaat oikeanlaisen asiakaspalveluasenteen. Sinulla on hygieniapassi ja aiempi kokemusta vastaavista tehtävistä sekä Catering -alan opinnot katsotaan eduksesi.


Meillä ei pata kattilaa soimaa, joten liity osaksi tiimiämme! Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 24.4.2019 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.
 


ISS Food & Hospitality ravintolapalvelujen työntekijänä olet osa kansainvälistä työyhteisöä, jossa on ravintola-alan huippuosaajia yli 70 maassa. Yrityksemme menestyminen on vahvasti riippuvainen innostuneesta ja osaavasta henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme erinomaiset menestymismahdollisuudet niin Suomessa kuin kansainvälisillä markkinoilla eräässä maailman eniten työntekijöitä työllistävässä palveluyrityksessä.