(Poistunut julkaisusta)

Astiahuoltaja Turkuun (335)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

Haemme nyt Sodexon palvelukseen Kupittaan kampusalueella sijaisevaan Medisiina D -rakennukseen 

ASTIAHUOLTAJAA

Toimipaikassa Sodexo vastaa ravintola-, aula- ja tilahuoltopalveluista. Ravintolassa käy päivittäin 800-900 lounasruokailijaa ja lisäksi on kahvilatoimintaa sekä kokous- ja tilaustarjoilua. Toiminnastamme vastaa 17 hengen Sodexo-tiimi.

Pääasialliset tehtäväsi ovat astiahuolto, astiahuoltopisteen puhtaanapito ja keittiön muut avustavat tehtävät.

Odotamme

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva catering-alan koulutus ja/tai aikaisempaa kokemusta astiahuollosta. Teknisten astianpesukoneiden ja laitteiden tuntemus katsotaan eduksi. Sinulla on hygieniapassi.

Luonteeltasi olet avoin, iloinen ja asiakaslähtöisesti ajatteleva. Olet valmis tarttumaan kaikkiin töihin reippaasti ja oma-aloitteisesti. Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista ja joustavaa asennetta sekä hyvää yhteistyökykyä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mukavan vauhdikkaan työtehtävän kansainvälisessä yrityksessämme sekä yrityksemme mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on osa-aikainen, n. 20 h/viikossa, ja vakituinen. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 9.30 - 16.00 välille. Työn aloitus tammikuussa 2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluevastaava Minna Karjalainen 050 596 9274, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.