(Poistunut julkaisusta)

Astiahuoltaja Turkuun (1283)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Haemme Sodexon palvelukseen Turun Aurigaan osa-aikaista

ASTIAHUOLTAJAA

Aurigassa Sodexo vastaa kokonaisvaltaisesti ravintolapalveluiden lisäksi siivous- ja aulapalveluista. Ravintolassa on tarjolla aamiaista, lounasta ja päiväkahvit. Lisäksi tilaustarjoilumyyntiä.  Asiakkaat ovat mm. talossa toimivien yritysten henkilökuntaa, ulkopuolisia vierailijoita ja opiskelijoita. Palvelemme päivittäin noin 250 asiakasta. Toimipaikassa työskentelee 8 sodexolaisen tiimi.

Tutustu toimipaikkaan: https://vimeo.com/287500720/3a4c8ec36b

Pääasialliset tehtäväsi ovat astiahuolto kokonaisuudessaan sekä keittiön avustavat tehtävät ja astiahuoltotilan puhtaanapito.

Odotamme

Toivomme, että sinulla on tehtävään sopiva catering-alan koulutus ja/tai aikaisempaa kokemusta ison talon astianpesutoiminnoista. Teknisten astianpesukoneiden ja laiteiden tuntemuksesta on etua. Sinulla on hygieniapassi. Myös muu ravintola-alan kokemus katsotaan hakijalle eduksi. 

Olet reipas, iloinen ja hyvässä fyysisessä kunnossa oleva tiimityöskentelijä, joka ei pelkää kiireistä työtahtia. Pärjäät työssä suomen kielellä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen, noin 20 h/vkossa. Työaika sijoittuu arkisin klo 10.30-15.00 välille. Mahdollisuus lisätöihin Turun alueen muissa toimipaikoissa esim. tilahuoltotehtävissä. Työ toivotaan vastaanotettavaksi mahdollisimman pian. Palkkaus TES:n mukaan.

Valitulle henkilölle tehdään ennen työsuhteen alkua suppea turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palvelupäällikkö Marjo Koskela p. 050 409 7844, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.