(Poistunut julkaisusta)

Astiahuoltaja, Semma Oy, Jyväskylä
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020
Ruusupuistossa palveleva kasvispainotteinen Ravintola Uno tarjoaa herkullista lounasruokaa sekä hyvällä palvelulla höystettyjä kahvila- ja tilauspalveluita. Päivän paistopisteannos on herkuttelijan valinta, kuten myös Semman leipomon suussa sulavat leivonnaiset Reilun kaupan kahvin tai teekupposen seurassa.

Etsimme asiakkaalle ripeää astiahuoltajaa kevääksi. Ravintola Uno on vilkas yksikkö ja siellä astioille on tarjoitinpalautus. Työtä on tarjolla keväälle 2020 ja se mahdollisesti jatkuu. Työaika on pääsääntöisesti klo 10.30-15.30 sijoittuen arkipäiville. Keskimäärin työpäiviä olisi 2-3 viikossa. Lisäksi tässä on mahdollisuus lisätunteihin asiakkaan tilausten mukaan.


Edellytämme sinulta

- ripeyttä ja joustavuutta
- hymyä, joka ei hyydy
- oma-aloitteellisuutta


Tarjoamme sinulle

- mahdollisuuden työllistyä pidemmäksi aikaa
- säännöllisen työajan painottuen arkipäiviin
- vilkkaat ja vaihtelevat työpäivät


Kiinnostuitko?

Mikäli voit sitoutua kevääksi ja sinulla on kokemusta vastaavista työtehtävistä, jätä hakemus kera cv:n ja suosittelijan yhteystiedon www.staffpoint.fi.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!


Lisätietoja

Lisätietoja:
Hennariikka Hasala
Asiakkuuspäällikkö, Horeca, Keski-Suomi
StaffPoint Oy || Kauppakatu 14 A 27, 2. krs || 40100 JYVÄSKYLÄ
020 720 6464 || Palvelukeskus 030 047 2001
hennariikka.hasala@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi