(Poistunut julkaisusta)

Astiahuoltaja Ruoholahteen
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Haluatko työpaikan, jossa palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen ovat tärkeimmät arvot? Sodexolla jokaista kunnioitetaan ja kaikki otetaan huomioon. Jokainen sodexolainen on vastuussa toisten elämänlaadusta. Työpaikalla vallitsee avoin kulttuuri, ja ihmisiä rohkaistaan tulemaan töihin sellaisina kuin he ovat. Se on meidän filosofiamme pähkinänkuoressa.

Haemme nyt Sodexon palvelukseen Ruoholahdessa sijaitsevaan Business Parkiin

ASTIAHUOLTAJAA

Ravintola Laituri sijaitsee Business Park Kiinteistö Oy Lepakossa, jossa asiakkainamme on useita eri alan toimijoita. Kiinteistö on juuri remontoitu, joten tilat ovat kauniit, modernit ja monikäyttöiset. Kiinteistö Oy Lepakossa on suuri ja monipuolinen henkilöstöravintola, runsaasti kokous- ja edustustarjoiluja sekä nykyaikainen, omalla konseptilla toimiva kahvila.

Tehtäviäsi astiahuoltajana ovat:
- ravintolan astiahuollosta vastaaminen
- astianpalautuspisteen ja oman ympäristön siisteydestä huolehtiminen
- astianpesukoneen puhdistamisesta vastaaminen

Tehtävä edellyttää hygieniapassia ja mielellään kokemusta suurtalouspuolelta vastaavista tehtävistä. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, iloista asiakaspalveluasennetta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja. Odotamme hakijoilta suomen ja/tai englannin kielen taitoa.

Olet tärkeä osa huipputiimiämme, jossa autamme toinen toisiamme. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mukavan vauhdikkaan työtehtävän huipputiimissä. Sodexo tarjoaa työntekijöilleen mm. kattavat koulutusmahdollisuudet sekä luotettavan ja joustavan työnantajan edut. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 8.30-15.00 välille. Palkka ja työn alkamisajankohta sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Site Manager Sari Oksanen sari.oksanen@sodexo.com

Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluita tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka parantavat kaikkien palveluihimme osallistuvien arjen elämänlaatua. Samalla vaikutamme kohentavasti asiakkaidemme tehokkuuteen ja kehitysmahdollisuuksiin. Palveluksessamme on noin 2000 vakituista työntekijää ympäri Suomea.