Astiahuoltaja Paimioon
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Etsitkö vakaata työtä ja motivoidutko työssäsi, kun näet oman työn jäljen? Etsitkö pidempiaikaista työtä? Hienoa! Jatka vain lukemista, saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme nyt asiakkaallemme ASTIAHUOLTAJAA Paimioon. Työ vakituinen ja osa-aikainen. Työtä tehdään pääsääntöisesti ma-pe klo 9-15 eli noin 5h / pvä. Mahdollisuus on myös lisätunteihin ruokapalvelun tai ylläpitosiivouksen tehtävissä, mikäli kiinnostusta ja osaamista löytyy.

Työtehtäviisi kuuluvat astiahuollon yleiset tehtävät koulun valmistuskeittiössä. 

Arvostamme reipasta työotetta sekä positiivista asennetta. Työn luonteen vuoksi tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa. Toivomme, että sinulta löytyy kokemusta vastaavista tehtävistä. Kokemus ei ole kuitenkaan pakollista. Työkohteiden vuoksi tehtävään valituiden henkilöiden on osoitettava lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote.

Tarjoamme sinulle matkailu-, ravintola - ja vapaa-ajan palveluita koskevan työehtosopimuksen mukaisen palkan lisäksi kattavan perehdytyksen työtehtäviin, hyvät työvälineet, yksityisen työterveyshuollon sekä Personalhusetin HR-konsultin tuen koko työsuhteesi ajaksi. Helmikuussa 2021 tekemämme työntekijätyytyväisyyskyselyn mukaan 93% työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana - meillä siis tutkitusti viihdytään! Tehtävässä pääset aloittamaan sopimuksen mukaan.

Tule meille töihin! Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Sari Europaeus, sari.europaeus@personalhuset.fi / 050 569 6009. Odotamme innolla hakemustasi!

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot