(Poistunut julkaisusta)

Astiahuoltaja Lahteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Haemme nyt TYÖNTEKIJÄÄ ASTIAHUOLTOON Isku Centerin asiakkuuteemme Lahteen.

ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.

Työtehtäväsi koostuvat astiahuollon tehtävistä, kuten tiskihuollosta, astioiden paikalleen laitosta ja tiskikoneiden huollosta. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 10–17.30 välillä, mutta työ saattaa sisältää myös satunnaisia viikonloppuvuoroja. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. 


Toivomme, että sinulla on jo muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä ja halua edelleen kehittyä työssäsi. Tehtävässä menestyäksesi sinulla on oltava tiimityötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja taitoa organisoida tehtäviäsi. Sinulla on nuhteeton tausta ja työotteeltasi olet järjestelmällinen, siisti sekä tehokas. Tehtävässä menestyäksesi sinulla on hyvä fyysinen kunto sekä iloinen ja reipastyöote. Hygieniapassi katsotaan eduksi.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen tuen. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!

Tuntuiko tehtävä omalta? Meillä ei pata kattilaa soimaa, joten liity osaksi tiimiämme! Täytä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.7.2018 alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoa tehtävästä antaa Tiina Nurro puh. 040 352 4768. Voit liittää hakemukseen myös CV:n. Työtehtävä alkaa elokuussa 2018.


ISS Food & Hospitality ravintolapalvelujen työntekijänä olet osa kansainvälistä työyhteisöä, jossa on ravintola-alan huippuosaajia yli 70 maassa. Yrityksemme menestyminen on vahvasti riippuvainen innostuneesta ja osaavasta henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme erinomaiset menestymismahdollisuudet niin Suomessa kuin kansainvälisillä markkinoilla eräässä maailman eniten työntekijöitä työllistävässä palveluyrityksessä.