Astiahuoltaja koulun valmistuskeittiölle Paimioon
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Hei reipas ASTIAHUOLTAJA / TISKARI – me etsimme sinua tiimimme vahvistuksesi Paimioon! Tässä tehtävässä vastaat astiahuollosta koulukohteen valmistuskeittiöllä. Työvuorosi ovat arkisin kello 9–15 välillä, keskimäärin 5 h päivässä. Lisäksi sinun on mahdollista tehdä enemmän työtunteja esim. ruokapalvelun tai ylläpitosiivouksen tehtävissä, osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tämä työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.


Tarjoamme sinulle


  • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Katso esimerkki meillä kokkina aloittaneen Teron urapolusta
  • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
  • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
  • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat
  • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit

 


Sinulta me toivomme


  • reipasta, vastuuntuntoista ja oma-aloitteista työotetta
  • sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa
  • erinomaista, hymyilevää palveluasennetta
  • arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä mutta se ei ole edellytys, meille tärkeintä on asenne - perehdytämme sinut kattavasti!
  • nuhteetonta taustaa; työympäristön vuoksi edellytämme lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukaisen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaotteen

 Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin! 


Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta jo tänään! Hakuaika päättyy 6.12. Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Muita tarjoamiamme työmahdollisuuksia löydät osoitteesta tyopaikat.iss.fi.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot