(Poistunut julkaisusta)

Astiahuoltaja koululle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2019

Haemme nyt ASTIAHUOLTAJAA työskentelemään koulun keittiölle.

Astiahuoltajana osallistut keittiön avustaviin tehtäviin kuten astiahuoltoon sekä keittiön siivoustehtäviin. Työaika on arkipäivisin klo 10-13:30 ja kohde sijaitsee Saarenkylän alueella.

Toivomme sinulta iloista asiakaspalveluasennetta, innokkuutta oppia uusia asioita ja työtehtäviä, kykyä joustavaan työskentelyyn sekä itsenäistä otetta ja kiinnostusta alan työhön. Aikaisempi kokemus alalta sekä alan koulutus katsotaan eduksi.

Ennen työsuhteen alkua työntekijän tulee esittää voimassa oleva hygieniapassi sekä rikosrekisteriote. Työssä vaaditaan myös salmonellatodistus. Työkohteen luonteen vuoksi vaadimme myös sujuvaa suomen kielen taitoa sekä nuhteetonta taustaa.

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla. Liitäthän CV:si hakemukseesi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työympäristöön sekä joustavaan työsuhteeseen, jossa voit sovittaa työnteon omaan aikatauluusi ja elämäntilanteeseesi.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi


Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi