(Poistunut julkaisusta)

Astiahuoltaja kesän viikoille 30&31
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2019

Haemme Helsingin Konalaan osa-aikaista tiskaajaa tuotantokeittiöön kasvavaan kotimaiseen perheyritykseen nimeltä Baba Foods Oy. Yritys valmistaa Helsingin Konalassa käsityönä Välimeren kasvisruokia. Baban iloinen keittiöjengi etsii nyt ahkeraa ja positiivista uutta astiahuoltajaa tuotantokeittiötiimiin! Aloitus 22.7. (Mahdollista tehdä palkalliset vuorot jo to 18.7 ja pe 19.7!)

Työnkuvaus:

Työ pitää sisällään tuotantokeittiön astia-/tiskihuollosta vastaamista ja yleisen siisteyden ylläpitoa. Päivät ovat hektisiä, jonka vuoksi ripeä työote on toivottavaa. Toivomme kokemusta tiskaajan tehtävistä, mutta kaikista tärkeintä työssä on positiivinen asenne sekä kyky toimia reippaasti ja oma-aloitteisesti.

Tällä hetkellä etsimme tiskaajaa viikoille 30 ja 31 arkipäiville, eli tarkalleen päiville 22.-26.7 ja 29.7-2.8. Työpäivät alkavat n. klo 9 ja työpäivän kesto on heinäkuussa viikoilla 30 ja 31 noin 5h per päivä, eli työaika n. klo 9-14 maanantaista perjantaihin. Hyvä tekijä halutaan palkata osa-aikatyöhön elokuusta eteenpäin siten, että työtä olisi n. 2-3 kertaa viikossa 6h per päivä. Työ sopii siis hyvin esim. opiskelijalle!

Tehtävä edellyttää:

- mielellään vähintään 18-vuoden ikää

- oma-aloitteisuutta ja järjestelmällisyyttä; tiskiä tulee paljon, joten on tärkeää osata järjestää jo puhdistetut astiat hyvin ja viedä ne oikeille paikoille

- luotettavuutta ja ahkeruutta

- hyvää suomen kielen taitoa

- kokemus tiskarin tehtävistä katsotaan eduksi, mutta vastuuntunto sekä iloinen asenne työntekoon on kaikista tärkeintä!

Tarjoamme sinulle:

- asianmukaiset välineet

- perehdytyksen ja tuen tehtävää varten

- palkkauksen ammattiosaamisen mukaan

- loistavat työkaverit

Hakuprosessi:

Hae itse tai vinkkaa mahdollisuudesta sopivalle kaverille. Jätä hakemus sivujemme kautta oheisesta linkistä niin pian kuin mahdollista. Olemme nopeasti yhteydessä!

Lisätietoja tehtävästä:

HR-Trainee Ellen Böök

ellen.book@workpower.fi

+358 44 7164 779