(Poistunut julkaisusta)

Astiahuoltaja / Kassatyöntekijä Kittilään
SOL Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018
Olemme SOL Henkilöstöpalvelut Oy, luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden-, sosiaali- ja terveysalalle sekä hotelli ja ravintolan- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Toimimme valtakunnallisesti lähellä sinua. Kuulumme SOL-konserniin. SOL on kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistää yli 13000 aurinkoista SOLilaista.

Etsimme Kittilään

ASTIAHUOLTAJAA / KASSATYÖNTEKIJÄÄ

Haemme Kittilään monipuolista keittiöalan työntekijää, joka voi tarvittassa toimia astiahuollon puolella, mutta vastata ajoittain myös kassatyöskentelystä. Toivomme hakijoiltamme aitoa innostusta työhön, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavaa ja aurinkoista luonnetta. Etsimme henkilöitä, jotka sopeutuvat uusiin työkohteisiin nopeasti ja tulevat toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Aikaisempi kokemus keittiötyöstä sekä siivoustyöstä katsotaan eduksi.

Työajat sijoittuvat ma-pe klo 7:00-16:00. Töitä on tarjolla keikkaluonteisesti.

Hakijalla tulee olla:
- hygieniapassi
- intoa ja valmiutta erilaisiin keittiön työtehtäviin
- aurinkoinen ja reipas asenne työntekoon

Palkkaus KVTES:n mukainen. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, työt alkavat mahdollisimman pian !

Lisätietoja antaa arkisin 8-16 välillä:

Mari Lahtinen
Henkilöstöneuvottelija
puh. 040 529 8697
mari.lahtinen@sol.fi

Anna Paloniemi
Myyntineuvottelija
puh. 040 513 4518
anna.paloniemi@sol.fi


Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.