(Poistunut julkaisusta)

Astiahuoltaja ja keittiöapulainen, Etelä-Pohjanmaa
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019
StaffPoint on merkittävä ravintola-alan ammattilaisten työllistäjä! Löytäisitkö kenties sinä uuden uran StaffPointin asiakasyrityksistä?

Etsimme asiakasyrityksillemme Etelä-Pohjanmaan alueelle ammattitaitoisia tai vasta uraansa aloittelevia KEITTIÖAPULAISIA JA TISKAAJIA.

Työvuoroja on tarjolla erilaisissa asiakasyrityksissämme; voit päästä työskentelemään esimerkiksi liikenneasemalla, henkilöstö- tai à la carte ravintolassa tai lounasravintolassa.

Keittiöapulaisena työtehtäviisi kuuluu salaattien valmistus, raaka-aineiden esivalmistelu, siisteyden ylläpitäminen, astiahuolto ja muut avustavat tehtävät asiakasyrityksen tarpeesta riippuen. Astiahuoltajana työtehtäviisi kuuluu astiahuollosta huolehtiminen, astioiden plokkaus pöydistä sekä astioiden järjestely paikoilleen.

Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin, aamuisin, päivisin ja iltaisin. Työvuorojen pituus vaihtelee 4-8 tuntiin. Työvuoroja on tarjolla muun muassa Kauhajoen, Alavuden ja Seinäjoen alueilla.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työtunnit ja työvuorot määräytyvät asiakastilausten mukaan. Palkkauksessa noudatamme MaRaVa:n työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Staffpointin välille.

Lähetä hakemus, niin keskustellaan toiveistasi lisää!


Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta ja/tai koulutusta vastaavista tehtävistä
Positiivista asennetta
Oman auton käyttömahdollisuutta
Hygieniapassia ja salmonellatodistusta


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja työllistyä myös pidemmäksi aikaa!
Tilaisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta ravintola-alalta
Mahdollisuuden työskennellä eri asiakasyrityksissämme
Käytännönläheisen ja vaihtelevan työn
Töitä oman kiinnostuksesi, osaamisesi ja elämäntilanteesi mukaan (esim. töitä opiskelun oheen)
Vahvan organisaation tuen työskentelysi ajaksi


Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko? Hae tehtävään täyttämällä työhakemus osoitteessa www.staffpoint.fi. Kerro meille hakemuksessasi aiemmat työkokemuksesi, koulutuksesi ja nykytilanteesi. Potentiaaliset hakijat tullaan kutsumaan haastatteluun. Muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi!


Lisätietoja

Julia Vuorela
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
Kampusranta 9 C, 60320 Seinäjoki
Vaasanpuistikko 13, 3.krs, 65100 Vaasa
0438268329
julia.vuorela@staffpoint.fi