(Poistunut julkaisusta)

Astiahuoltaja Helsinkiin Ruoholahteen (303)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2019

Oletko sinä meidän uusi työkaveri?

Ravintola MIN etsii iloista ja energistä

ASTIAHUOLTAJAA 

Technopolis Ruoholahden ravintolamaailma antaa asiakkaalle mahdollisuuden vapaaseen, monipuoliseen ja kellonaikojen mukaan vaihtuvaan valikoimaan ja ruokailuun. Kokonaisuuteen kuuluu kaksi erillistä ravintolaa ja kahvilaa.

Ravintoloissamme tarjotaan lounasta päivittäin noin 600 lounasruokailijalle. Kahviloissa on tarjolla aamiaista ja monipuolisia kahvilatuotteita sekä erikoiskahveja. Lisäksi tuotamme monipuoliset kokoustarjoilut useisiin kokoustiloihin.

Odotamme

- työkokemusta vastaavista tehtävistä

- suomen  tai englanninkielen taitoa

- iloista ja energistä asennetta

- hygieniapassi

Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot sekä rohkeutta tehdä työtä myös itsenäisesti. Ravintola-alan ammattilaisena arvostat sekä omaa että muiden osaamista ja haluat aktiivisesti pitää ammattitaitoasi yllä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mukavan vauhdikkaan työtehtävän kansainvälisessä yrityksessämme sekä yrityksemme mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on osa-aikainen 90h/3-viikossa ja vakituinen. Päivittäinen työaika sijoittuu arkisin klo 10.00-16.00 välille. Työ alkaa joulukuun alussa tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Niina Peronmaa niina.peronmaa@sodexo.com tai p. 050 569 9353, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.