(Poistunut julkaisusta)

Astiahuoltaja, Fazer Food Services Oy, Pääkaupunkiseutu
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018
StaffPoint on mukana Fazerin maailmankuulussa tarinassa kumppanin roolissa ja sinulla on työntekijänämme nyt mahdollisuus ottaa oma paikkasi tässä maukkaassa tarinassa.

StaffPointin työntekijänä saat mahdollisuuden kokea mitä on fazerilaisuus ja pääset tekemään maailmasta maistuvampaa! Kaikilla fazerilaisilla on tärkeä rooli makuelämysten luomisessa ja kuluttajien odotusten ylittämisessä. Nyt Sinulla on mahdollisuus osallistua maukkaaseen ja maailmankuuluun tarinaan, joka alkoi jo 125 vuotta sitten.
Hae astiahuoltajaksi Fazerin laadukkaisiin ravintoloihin, jossa työskentelet yhdessä muiden fazerilaisten kanssa, toisia kunnioittaen ja yhdessä vastuun kaikesta tekemisestämme kantaen.

Tehtävässä vastaat astiahuollon sujuvuudesta ja toimivuudesta sekä osallistut muihin keittiön avustaviin työtehtäviin. Työsopimus solmitaan StaffPointin kanssa ja töitä on tarjolla sopimuksen mukaan koko- tai osa-aikaisena.
Don’t speak Finnish? Doesn’t matter! An english speaking pro is welcome to join Staffpoint.


Edellytämme sinulta

- Aikaisempaa työkokemusta ravintolan keittiöstä
- Reipasta, järjestelmällistä asennetta työhön
- Motivoitunutta ja työhön tarttuvaa otetta


Tarjoamme sinulle

- Kehittävän ja kannustavan työilmapiirin
- Luotettavan ja joustavan työnantajan edut
- Työtä elämäntilanteen mukaan


Kiinnostuitko?

Tartu herkulliseen tilaisuuteen ja täytä hakemus huolellisesti, liitä myös ansioluettelo hakemukseesi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti. Liitäthän hakemukseesi myös suosittelijasi yhteystiedot. Tarkkailethan myös sähköpostiasi, sillä kutsumme hakijoita myös videohaastatteluihin.


Lisätietoja

Johanna Niemonen
Rekrytointikonsultti, HoReCa Pääkaupunkiseutu
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 HELSINKI
045 788 15835|| johanna.niemonen@staffpoint.fi