(Poistunut julkaisusta)

Astiahuoltaja Espooseen Aalto-yliopiston kampusalueelle (1157)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018

Haemme Sodexon palvelukseen Espooseen Aalto-yliopiston kampusalueelle 

ASTIAHUOLTAJAA

Ravintolassa käy päivittäin 550-600 lounasasiakasta, joita palvelee 9 hengen Sodexo-tiimi. Vastaamme toimipaikan lounasruuasta, kahvilatoiminnasta sekä tilaustarjoiluista. Lisäksi valmistamme ja toimitamme noin 1000 lounasannosta toisiin toimipaikkoihin. 

Tehtäviisi kuuluu astiahuolto kokonaisuudessaan, patatiski ja kuljetuslaatikoiden pesu. Astiapesukoneen ja -pisteen siisteydestä huolehtiminen.

 

Odotamme

Sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja hygieniapassi.

Toivomme, että sinulla olisi myös aikaisempi kokemus keskuskeittiötyyppisestä ruuanvalmistuksesta ja jakelutoiminnoista.

Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mukavan vauhdikkaan tehtäväkokonaisuudenja kivat työkaverit. Pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio.

Lisätietoja

Tehtävä on osa-aikainen 90h/ 3-viikossa ja vakituinen. Työaika sijoittuu arkisin klo 7.30-15.00 välille. Työ alkaa elokuussa 2018.  Palkkaus sopimuksen mukaan.

Emme valitettavasti pysty tällä hetkellä vastaamaan lisätiedusteluihin, joten jätäthän meille sähköisen hakemuksesi.