Astiahuoltaja / elintarviketilojen siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2019
Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt reipasta ELINTARVIKETILOJEN SIIVOOJAA Imatralle

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta ja astiahuollosta elintarvikealan asiakaskohteessa.  Työaika sijoittuu pääasiallisesti iltaan ja yöhön klo 18-24 arkipäivinä ja lauantaina. Työtunteja kertyy viikossa noin 20 tuntia. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen.

Toivomme, että sinulla on reipas, työtä pelkäämätön ja luotettava asenne työntekoon. Tehtävässä menestymisen kannalta eduksi katsotaan elintarvikehygienian ja laitoshuoltajan koulutus sekä aikaisempi alan työkokemus. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa ja suomen kielen taitoa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 24.2.2019.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1223507
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 24.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Imatra