(Poistunut julkaisusta)

Assurance Day, tilintarkastuksen kisällejä Helsinkiin
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

Oletko kiinnostunut uramahdollisuuksista tilintarkastus- ja varmennuspalveluissamme? 11.4 järjestettävässä rekrytointitapahtumassa, Assurance Dayssä, etsimme tilintarkastuksesta kiinnostuneita tulevaisuuden osaajia syksyksi 2019 ja/tai kevääksi 2020.

Tarjoamme sekä tilintarkastuksen kisällin tehtäviä että tilintarkastuksen avustavia tehtäviä opintojen vaiheesta riippuen. Assurance Dayssä tutustutaan laajasti eri tilintarkastuksenpalveluihimme ja eri tiimeihimme sekä tehdään case-harjoitus. Illalla on tiedossa rennompaa ohjelmaa, jolloin pääset kuulemaan työntekijöidemme kokemuksia ja ajatuksia PwC:llä työskentelystä.

Palkallisen harjoittelun aikana pääset kehittymään tulevaisuuden tilintarkastajaksi osana asiantuntijatiimiä sekä työskentelemään mielenkiintoisten asiakkaiden ja työtehtävien parissa päivittäin.

Toivomme, että

  • olet opiskellut/opiskelet yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa laskentatoimea tai rahoitusta (tai vastaavaa)
  • mahdollisesti olet jo kerännyt työkokemusta taloushallinnon alalta
  • hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielen sekä suullisesti että kirjallisesti, ruotsin kielen taito on etu.

Kisälleiltä odotamme aktiivista, analyyttistä ja tarkkaa työskentelyotetta sekä halua työskennellä osana tiimiä. Aiempaa kokemustakin tärkeämpänä pidämme halua oppia ja innostua tilintarkastukseen liittyvistä tehtävistä ja toimeksiannoista sekä kykyä joustaa tarvittaessa.

Tarjoamme sinulle

  • mahdollisuuden tutustua tilintarkastukseen kisällinä tai tilintarkastuksen avustavissa tehtävissä opintojen vaiheesta riippuen
  • tilaisuuden kasvaa vastuullisiin ja laaja-alaisiin tehtäviin osana tiimejämme
  • kilpailukykyiset henkilöstöedut, kuten lounasedun ja mahdollisuuden osallistua useisiin harrastekerhoihimme
  • erinomaiset edellytykset sekä ammatilliseen että henkilökohtaiseen kehittymiseen osana maailmanlaajuista PwC-ketjua

Meille henkilöstö on ykkönen, josta kertoo se, että meidät on valittu Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon Great Place to Work -listauksessa.

Haemme kollegoita, jotka jakavat kanssamme saman arvomaailman. Odotamme sinun olevan suoraselkäinen ja välittävä työkaveri, joka on valmis haastamaan ajatteluaan sekä toimimaan tiiviissä yhteistyössä muiden kanssa.

Haku on käynnissä 11.3.-31.3.2019. Koko päivän kestävä Assurance Day järjestetään torstaina 11.4.2019 klo 13 alkaen Helsingin toimistollamme Ruoholahdessa. Ilmoitamme jokaiselle hakemuksen jättäneelle päätöksen Assurance Dayhin pääsystä viimeistään 5.4.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eveliina Välimäki p. 050 350 1432.