Associate (Strateginen Konsultointi)
JLL

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Valuation & Strategic Consulting, JLL Finland

Innostutko monimutkaisten ongelmien ratkaisemisesta? Rakastatko vaihtelevaa työtä? Onko sinulla palava halu oppia jatkuvasti uutta?

JLL on globaali kiinteistöalan asiantuntijapalveluihin erikoistunut yritys. Noin 88 000 työntekijäämme yli 90 maassa tarjoavat maailman johtavaa osaamista niin kiinteistösijoittajille kuin käyttäjäyrityksille. Suomessa palvelemme yli 60 hengen voimin suurimpia ja arvostetuimpia kotimaisia ja kansainvälisiä kiinteistösijoittajia sekä käyttäjäyrityksiä kaupankäynnin, arvioinnin, strategisen konsultoinnin, vuokrauksen ja kiinteistökehityksen alueilla.

Tehtävä

Etsimme henkilöä työskentelemään kiinnostavien konsultointitoimeksiantojen parissa. Työmme koostuu hyvin vaihtelevista kiinteistöalan liiketoimintaan liittyvistä toimeksiannoista yksittäisistä kohteista aina salkku- ja yritystason strategioihin.

Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu olla mukana asiakastoimeksiantojen läpiviennissä yhdessä kokeneen tiimimme kanssa. Työhön kuuluu datan keräämistä ja analysointia, markkinatutkimuksen ja muun materiaalin tuottamista sekä tuotettujen ratkaisujen kommunikointia asiakkaille yhdessä muun tiimin kanssa. Osana tehtävää pääset myös mukaan kiinnostaviin sisäisiin kehitysprojekteihin liittyen muun muassa analyysityökalujen ja laskentamallien kehittämiseen.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme ainutlaatuisen näköalapaikan kiinteistöliiketoimintaan. Olet osana toimialan johtavaa tiimiä ja aidosti kansainvälistä organisaatiota, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi nopeasti, saat kiinnostavia tehtäviä ja kasvumahdollisuuksia jo urasi alkuvaiheilla. Tarjoamme ympärillesi kasvavan ja dynaamisen tiimin, jonka arvoja ovat muun muassa joustavuus, toisten tukeminen, jatkuva oppiminen ja innovatiivisuus. Kollegoinasi työskentelevät Suomen kovimmat kiinteistöalan asiantuntijat, muun muassa Euromoney 2020 äänestyksessä Suomen parhaaksi valittu kiinteistöarviointitiimi.

Mitä odotamme sinulta?

  • Ylempää soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esimerkiksi KTM tai DI)
  • 1-3 vuoden työkokemusta liikkeenjohdon konsultoinnista, sijoitus-, rahoitus- tai kiinteistöalalta
  • Erinomaista suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
  • Kykyä ymmärtää ja ratkaista laajoja ja monimutkaisia ongelmia, sekä tiivistää ja esittää ratkaisut ymmärrettävällä tavalla
  • Analyyttista otetta ja tilastotieteen perusteiden tuntemista
  • Erinomaisia Excel-taitoja. VBA:n, R:n tai Pythonin perusteiden osaaminen katsotaan eduksi.
  • Positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta

Hakeminen

Toimita vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteella pirita.satta@eu.jll.com viimeistään 7.12.2020. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja antaa johtaja Aarne Mustakallio (aarne.mustakallio@eu.jll.com, 040 541 9106) ja liiketoimintayksikön johtaja Kaisu Pienimäki (kaisu.pienimaki@eu.jll.com, 040 703 2783).

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot