(Poistunut julkaisusta)

Associate-, Senior Associate- ja Manager-tason tarkastajia
Oy Tuokko Ltd

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Haemme kasvavaan ja ammattitaitoiseen tilintarkastusryhmäämme
Helsinkiin

Associate-, Senior Associate- ja Manager-tason tarkastajia

Osallistut asiantuntijana asiakastoimeksiantoihin, joita hoidat sekä itsenäisesti että osana tarkastusryhmää. Olet tärkeä osa ammattitaitoista tilintarkastustiimiämme. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä sekä asiakkaidemme että organisaatiomme eri yksiköiden kanssa. Työtehtäväsi sisältävät toimeksiannon suunnittelua, toteutusta, raportointia sekä asiakassuhteiden ylläpitoa.

Toivomme sinulta  

  • soveltuvaa koulutusta ja kokemusta
  • asiakaspalveluasennetta
  • organisointikykyä ja analyyttista ajattelutapaa
  • hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • kykyä hallita asiakokonaisuuksia
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja halu jatkuvasti kehittyä työssäsi. Arvostat työssäsi huolellisuutta ja tarkkuutta. Positiivisen asenteesi ja organisointitaitojesi avulla selviät maaliin ajoittaisen kiireenkin keskellä. Ymmärrät tilintarkastuksen prosessit ja ohjelmistojen käyttö on Sinulle tuttua.  

Sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään näköalapaikalle talouden ja verotuksen ammattilaisten kanssa. Tarjoamme monipuoliset ja itsenäiset työtehtävät, joustavat työskentelytavat, erinomaiset kehitys- ja koulutusmahdollisuudet, yrityksemme kilpailukykyiset edut sekä mukavan kokoisen ja kannustavan työyhteisön tuen.

Tervetuloa osaksi Tuokko-perhettä!

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa
KHT Terhi Latvala, s-posti: terhi.latvala@tuokko.fi.

Lähetä kirjallinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 6.10.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi@tuokko.fi. Tehtävät täytetään sopimuksen mukaan.

tilintarkastaja