Associate, JLL, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2021
Etsimme asiakasyrityksellemme JLL:lle proaktiivista Associatea, vahvistamaan heidän Capital Markets-tiimiä. Roolissa työskentelet kansainvälisessä ympäristössä yhdessä kokeneen tiimin kanssa, avustaen toimeksiantoprosessien läpiviemisessä. Tehtävään arvostamme aiempaa relevanttia työkokemusta mutta, tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne, aito halu oppia sekä kiinnostus kiinteistöalan neuvonantotehtäviä kohtaan. Lue lisää tehtävästä ja hae paikkaa mieluiten jo tänään, sillä haemme uutta tekijää nopealla aikataululla!
KUVAUS
Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen ja kiinteistöportfolioiden arvonmääritys, markkina-analyysien laadinta, avustaminen kiinteistötransaktioiden strukturoinnissa ja due diligence -prosesseissa. Keräät ja analysoit informaatiota itsenäisesti (Excel), tuotat materiaalia (Word ja PowerPoint) sekä avustat kokenutta tiimiä toimeksiantojen läpiviennissä.

Tarjoamme


* Ainutlaatuisen näköalapaikan kiinteistömarkkinoille
* Paikan toimialan johtavaan transaktiotiimiin ja aidosti kansainväliseen organisaatioon, jossa pääset kehittämään ammattitaitosi nopeasti
* Kiinnostavia tehtäviä ja kasvumahdollisuuksia jo urasi alkuvaiheilla

TYÖNKUVA

* Kohteiden hinnoittelu sekä tarjousesitteiden ja myyntimateriaalien laatiminen
* Datan kerääminen ja analysointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Relevantti koulutus, esimerkiksi vastavalmistunut tai opintojen loppuvaiheessa oleva KTM, DI tai OTM
* Jotain aiempaa relevanttia työkokemusta, kokemus sijoitus- tai rahoitusalalta katsotaan eduksi
* Vahvat Excel- sekä muut MS Office-taidot
* Erinomainen suullinen ja kirjallinen englannin sekä suomen kielen taito, ruotsi katsotaan eduksi


Työntekijänä olet:


* Oma-aloitteinen ja itsenäinen sekä yhteistyötaitoinen tiimipelaaja
* Analyyttinen ja tarkka
* Motivoitunut ja kiinnostunut kiinteistöalan neuvonantotehtäviä kohtaan


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen, koko-aikainen
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä JLL:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
JLL on johtava toimitilojen asiantuntija, 16,6 miljardin dollarin kokonaisliikevaihdolla ja 6.1 miljardin dollarin nettoliikevaihdolla (2020). Yritys on mukana Fortune 500-listalla. Yli 90 000 työntekijää 80 maassa ja lähes 300 toimistossa palvelevat asiakkaitansa laajasti toimitilojen asiantuntijapalveluiden parissa. JLL on Suomen johtava kiinteistöasiantuntija, joka palvelee noin 70 työntekijän voimin Suomen tunnetuimpia yrityksiä ja kiinteistösijoittajia sekä kansainvälisiä asiakkaita. JLL on rekisteröity tavaramerkki, jota käytetään Jones Lang LaSalle Inc. brändinä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot