(Poistunut julkaisusta)

ASSOCIATE DIRECTOR
Jones Lang LaSalle Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

JLL etsii analyyttista osaajaa vuokrauksen asiantuntijapalveluihin.

Kiinteistösijoitusten volyymi on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosina. Kiinteistöt tarjoavat houkuttelevia mahdollisuuksia sekä nopeaa arvonnousua hakeville kiinteistökehittäjille että vakaata kassavirtaa hakeville pitkän aikavälin sijoittajille. Kaiken taustalla on kuitenkin yksi yhdistävä tekijä, jolla sijoituksen arvo maksimoidaan: laadukkaasti ja asiantuntevasti hoidettu vuokraustyö.

Asiantuntijan tulee tunnistaa kiinteistön heikkoudet ja vahvuudet, nähdä miten ne istuvat markkinaan ja alueen kehitykseen sekä ymmärtää sijoittajien strategioita. Yhtä tärkeää on ymmärtää modernien yritysten työskentelykulttuuria ja liiketoiminnan haasteita jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä. Yhdistämällä nämä asiat on mahdollista löytää ratkaisuja, jotka tarjoavat käyttäjille optimaalisen työympäristön ja maksimoivat sijoittajan tuoton.

Haemme joukkoomme energistä huippuyksilöä, jota ajaa palava halu ratkaista ongelmia yhdistämällä kokonaisvaltainen faktoihin perustuva ymmärrys omaan näkemykseen ja luovuuteen. Tärkeitä ominaisuuksia ovat hyvät vuorovaikutus- sekä esiintymistaidot, mutta myös analyyttinen mieli ja asioiden laaja hahmotuskyky. Toivomme aikaisempaa kokemusta yritysasiakkaiden kanssa toimimisesta. Hyvä suomen ja englannin kielen taito ovat edellytyksiä ja toiveena on kaupallinen tai tekninen korkeakoulutus. Ratkaisevaa on kuitenkin oikea asenne ja jatkuva halu kehittyä.

Tarjoamme sinulle aseman markkinajohtajan vuokrausyksikössä, jossa sinulla on tukenasi vahva ja huumorintajuinen tiimi. Työ on itsenäistä ja projektinjohtotaidot nousevat vahvasti esille. Ympärilläsi on kuitenkin joukkue tiimipelaajia, jotka kannustavat ja ajavat toisiaan huippusuorituksiin.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 22.3.2018 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI-12378. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalilta Sally Ahlblad, puh. 050 555 3288, varmimmin tavoitettavissa 15.3. ja 19.3. klo 10-11:30.