(Poistunut julkaisusta)

Associate Accountant
Eaton

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Eatonilla toimintaamme ohjaa ”Doing Business Right” – ajattelu. Eatonin tarina alkoi jo vuonna 1911 ja Eatonin pitkään jatkuneen menestyksen taustalla onkin sitoutuminen eettiseen ja kestävään toimintaan. Arvoihimme kuuluvat työntekijöidemme arvostaminen ja kehittäminen sekä työn merkitykselliseksi tekeminen kaikille. Myös ympäristön suojelu, laadukkaiden tuotteiden valmistaminen sekä taloudellisesti vakaan liiketoiminnan harjoittaminen ovat mielle keskeisiä arvoja.

Meillä on Espoon toimipisteessämme avoin määräaikainen Associate Accountant – tehtävä. Espoon tehtaalla valmistamme UPS – laitteita sähkönsyöttö ja varmistustarpeisiin, mutta tehtaan toiminnan lisäksi hoidamme Espoosta käsin myös Suomen ja muiden pohjoismaiden myyntiorganisaatioiden kirjanpitoa. Meillä on nyt meneillään projekti liittyen Ruotsin kirjanpitoon, johon tarvitsemme uuden kollegan. Associate Accountant tulee työskentelemään tiiviisti tehdasorganisaation kanssa.

Associate Accountant - roolin vastuihin kuuluvat:
  • Ostolaskuprosessin hallinnointi sekä kehittäminen
  • Tehtaan kirjanpitoon liittyvät tehtävät

Tehtävään soveltuva koulutus on alempi tai ylempi korkeakoulututkinto laskennan tai kirjanpidon alueelta. Tehtävään tarvitaan perus kirjanpito-osaamista ja muun tehtäväkohtaisen osaamisen oppii perehdytyksen ja tekemisen kautta. Englanti on Eatonin virallinen työkieli, mutta ruotsin osaaminen helpottaa työskentelyä muiden pohjoismaalaisten kollegoiden kanssa. Tämä ei kuitenkaan ole välttämättömyys. Finanssitiimi työskentelee tiiviisti yhdessä ja Associate Accountant – rooliin kaivataan uutta yhdessä tekemisestä nauttivaa kollegaa.

Tehtävä on laaja ja se tarjoaa hyvät mahdollisuuden itsensä sekä oman uran kehittämiselle. Eatonilla panostamme oppimiseen, mentorointiin sekä kasvamiseen.

Tehtävä on määräaikainen ja se kestää helmikuun 2021 loppuun saakka. Aloitus mahdollisimman pian.

Jos haluaisit liittyä tiimiimme hae tehtävää 24.5.2018 mennessä. Lisätietoa tehtävästä antaa kirjanpitopäällikkö Teija Ruotsi-Lampinen (040 772 2086). Liitäthän hakemukseen myös palkkatoiveesi.