(Poistunut julkaisusta)

Associate Accountant
Eaton Power Quality Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.7.2018

Eatonilla toimintaamme ohjaa ”Doing Business Right” – ajattelu. Eatonin tarina alkoi jo vuonna 1911 ja Eatonin pitkään jatkuneen menestyksen taustalla onkin sitoutuminen eettiseen ja kestävään toimintaan. Arvoihimme kuuluvat työntekijöidemme arvostaminen ja kehittäminen sekä työn merkitykselliseksi tekeminen kaikille. Myös ympäristön suojelu, laadukkaiden tuotteiden valmistaminen sekä taloudellisesti vakaan liiketoiminnan harjoittaminen ovat mielle keskeisiä arvoja.

Meillä on Espoon toimipisteessämme avoin Associate Accountant – tehtävä. Espoon tehtaalla valmistamme UPS – laitteita sähkönsyöttö ja sähkön varmistustarpeisiin, mutta tehtaan toiminnan lisäksi hoidamme Espoosta käsin myös Suomen ja muiden pohjoismaiden myyntiorganisaatioiden kirjanpitoa. Associate Accountant tulee työskentelemään tiiviisti tehdas- sekä myyntiorganisaatioiden kanssa, mutta painopiste voi vaihdella hakijan osaamisen sekä halujen mukaan.

Associate Accountant roolin vastuihin kuuluvat:

  • Tehtaan ja myyntiorganisaatioiden kirjanpitoon liittyvät tehtävät
  • Ostolaskuprosessin hallinnointi sekä kehittäminen
  • Avustaminen luotonvalvontaan liittyvissä tehtävissä sekä kuukausiraportoinnissa

Tehtävään soveltuva koulutus on alempi tai ylempi korkeakoulututkinto laskennan tai kirjanpidon alueelta. Tehtävään tarvitaan perus kirjanpito-osaamista ja muun tehtäväkohtaisen osaamisen oppii perehdytyksen ja tekemisen kautta. Englanti on Eatonin virallinen työkieli ja, koska hoidamme myös muiden pohjoismaiden kirjanpitoa on ruotsinkielen osaaminen hyödyllistä. Finanssitiimi työskentelee tiiviisti yhdessä ja Associate Accountant – rooliin kaivataan uutta yhdessä tekemisestä nauttivaa kollegaa.

Tehtävä on laaja ja se tarjoaa hyvät mahdollisuuden itsensä sekä oman uran kehittämiselle. Eatonilla panostamme oppimiseen, mentorointiin sekä kasvamiseen.

Jos haluaisit liittyä tiimiimme hae tehtävää 12.8.2018 mennessä. Lisätietoa tehtävästä antaa kirjanpitopäällikkö Teija Ruotsi-Lampinen (040 772 2086). Liitäthän hakemukseen myös palkkatoiveesi.

We Make What Matters Work.*