(Poistunut julkaisusta)

Associate Accountant, osa-/kokoaikanen, Eaton Power Quality Oy, Espoo
Eaton Power Quality Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021
Oletko täsmällinen ja numerotarkka henkilö, joka haluaa päästä kehittymään taloushallinnon tehtävien parissa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Associate Accountant!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Eaton Power Quality Oy:lle Associate Accountantia aluksi osa-aikaiseen (15-20h/vko) ja toukokuun 2021 alusta alkaen kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Espooseen. Työllistyt tehtävään Studentworkin kautta.
  
Associate Accountantin tehtävään kuuluvat ostolaskujen käsittely sekä erilaiset ostoreskontran tehtävät, myynnin raportoinnin tukeminen, sidosryhmätyöskentely sekä uuden järjestelmän käyttöönottoon liittyvät tukevat tehtävät. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden kehittää ja syventää ammattitaitoasi. Saat mahdollisuuden päästä tekemään töitä mahtavan tiimin parissa sekä mielenkiintoisten ja innostavien tehtävien parissa.

Asiakasyritys
Eatonin tavoite on parantaa elämänlaatua ja ympäristöä energianhallintateknologioiden ja -palveluiden avulla. Eatonin kestävät ratkaisut auttavat asiakkaitamme hallinnoimaan tehokkaasti sähköistä, hydraulista ja mekaanista energiaa – turvallisemmin, tehokkaammin ja luotettavammin. Eatonin liikevaihto vuonna 2019 oli 21,4 miljardia dollaria, ja meillä on asiakkaita yli 175 maassa. Lue lisää Eatonista: www.eaton.com/fi/ 

Pääasialliset tehtävät
  • Ostoreskontran tehtävät
  • Raportoinnin tukeminen
  • Uuden järjestelmän (SAP) käyttöönottoon liittyvät tukevat tehtävät
  • Sidosryhmätyöskentely
Odotamme sinulta
  • relevanttia koulutustaustaa, esim. tradenomi
  • kokemusta ostolaskujen hoitamisesta sekä raportoinnista
  • ymmärrystä peruskirjanpidosta
  • Excel-osaamista ja hyviä tietoteknisiä taitoja
  • suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on etu
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oman osaamisesi kehittämiseen ja uuden oppimiseen työn ohessa, mielenkiintoisen työtehtävän kansainvälisessä yrityksessä, mukavan työympäristön sekä asiantuntevien kollegoiden tuen.

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 5.3.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Hanni Lehmusvirta (hanni.lehmusvirta@studentwork.com)

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Studentworkilla uskomme, että työssä menestymiseen ei välttämättä aina tarvita pitkää työkokemusta, vaan pehmeät taidot ja halu kehittyä kantavat pitkälle. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu persoonallisuusarviointi, joka kartoittaa roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa lyhyemmänkin työkokemuksen omaavia osaajia tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kauttamme hakiessasi saat tekemääsi persoonallisuusarvointiin perustuvan henkilökohtaisen palauteraportin myös itsellesi myöhempää käyttöä varten. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Studentworkilla että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Studentworkista
Studentwork on pehmeisiin taitoihin keskittyvän rekrytoinnin johtava toimija, joka toimii pohjoismaisesti sekä työnhakijoiden että työnantajien luotettuna neuvonantajana.
Me autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä tunnistamalla heidän pehmeät taitonsa sekä piilevän potentiaalin. Käyttämiemme persoonallisuusarviointiemme avulla pystymme tunnistamaan työnhakijoiden vahvuudet paremmin sekä vähentämään heidän osaamiseensa liittyviä ennakkoluuloja. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!