(Poistunut julkaisusta)

Associate Account Manager / Atradius, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019


Atradius on kansainvälinen luottovakuutuksia, takauksia ja perintäpalveluja tarjoava yritys, ja meidät tunnetaan erinomaisesta asiakaspalvelustamme.Toimimme 54 eri maassa ja monikansallisessa tiimissämme on yli 3,700 työntekijää. Maksutulomme vuodelta 2018 oli yli 1,8 miljardia euroa. Autamme yrityksiä kasvamaan ja kansainvälistymään kannattavasti.

Tuotteemme ja palvelumme on suunniteltu antamaan tukea kaupankäyntiin ja kilpailuetua kaikenkokoisille yrityksille. Tuotteemme tukevat kotimaista ja kansainvälistä kaupankäyntiä ja auttavat minimoimaan luottotappiot.

Nykyisen toiminnan kasvaessa haemme nyt Atradius Global Suomen tiimiin asiakashenkistä

Associate Account Manageria

Associate Account Managerina osallistut yhdessä globaalin luottovakuutustiimimme kanssa kansainvälisten suuryritysten luottovakuutusratkaisujen hoitoon ja myyntiin.

Atradius Global on suurasiakkaiden luottovakuutusratkaisuihin erikoistunut yksikkö Atradius-konsernissa. Yksikössämme toimii noin 130 henkeä ympäri maailmaa ja toimimme kiinteässä yhteistyössä yhtenä tiiminä. Asiakkaamme Suomessa ovat suomalaisia kansainvälisistä konserneja sekä ulkomaisten konsernien suomalaisia tytäryrityksiä.

Tehtävässäsi hoidat asiakkaittemme vakuutussopimuksia ja rakennat ja ylläpidät suhteita sekä asiakkaisiimme että ulkoisiin yhteistyökumppaneihin kuten vakuutusmeklareihin. Osallistut myös uusien vakuutusratkaisujen uusmyyntiin.

Persoonasi ratkaisee. Sinulla on jonkin verran kokemusta esimerkiksi pankki- tai rahoitussektorilta tai jonkin yrityksen luotonhallinnan tehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin, että koet luottovakuutusalan mielenkiintoiseksi ja viihdyt sekä konttorilla hallinnollisissa tehtävissä että asiakasrajapinnassa. Pyrit löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun asiakkaan tarpeisiin. Työskentelemme paljon tiiminä, joten toivomme sinulta tiimihenkisyyttä. Olet vahva asiakaspalvelija ja haluat kehittyä luottovakuutusalalla. Myyntihenkisyydestä on etua. Vahva englannin kielen taito on edellytys.

Arvostamme:

 • kaupallista koulutusta (tradenomi, KTM tai vastaava)
 • 3–5 vuoden työkokemusta, joka voi olla esim. pankki-, rahoitus- tai luotonhallinnan tehtävistä
 • asiakaspalveluhenkisyyttä sekä proaktiivista työotetta
 • kykyä selvittää asiakkaan tarpeet ja odotukset sekä halua suoriutua hyvin
 • kykyä työskennellä osana globaalia tiimiä, mutta myös kykyä itsenäiseen päätöksentekoon
 • luottamuksellisuutta ja tarkkuutta työskentelyssä
 • sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa
 • sujuvaa MS Office -työkalujen käyttöä ja erityisesti Excelin erinomaista hallintaa.

Tarjoamme sinulle:

 • mielenkiintoisen, kansainvälisen, monipuolisen ja vaihtelevan työn
 • mahdollisuuden kehittää itseäsi ja osaamistasi monipuolisesti
 • ammattitaitoisen, asiantuntevan ja inspiroivan tiimin
 • rennon ja monikulttuurisen työympäristön
 • keskeisen sijainnin Helsingin ydinkeskustassa.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Global and Special Products Global Arja Fagerström 12.3. ja 13.3. klo 12–14, puh. 050 540 1176, tai MPS-konsultit Nina Kalajoki, puh. 020 746 9413, ja Irene Turakainen, puh. 020 746 9457. Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi hakupainikkeen kautta 20.3.2019 mennessä.