(Poistunut julkaisusta)

Assistenttiharjoittelija
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

 

Haemme nyt kahta Assistenttiharjoittelijaa Helsinkiin OP Osuuskunnan -organisaatioon Assistentti- ja tukipalveluihin määräaikaiseen työsuhteeseen (ajalle 2.8.2021 – 31.1.2022) 

 


Tehtävästä


Päivittäisessä harjoittelussa olet osaltasi varmistamassa arjen sujumista eri organisaatioissa. Varmistat toimintoalueen johdon arjen sujumisen. Olet osa osaavaa assistenttitiimiä ja tukenasi on kokeneita kollegoita. Harjoitteluusi kuuluu monipuolisia assistenttitehtäviä, joita hoidamme joko henkilökohtaisena lähipalveluna tai palvelupyyntökanavan kautta.


Tehtäviisi kuuluu mm. tapahtuma- ja kokousjärjestelyjä, esitysmateriaalien ja muiden materiaalien valmistelua, sisäistä viestintää sekä erilaisia hallintoon ja uusien työntekijöiden aloitukseen liittyviä tukitehtäviä.

 

 

Mitä odotamme sinulta


Me OP:ssa elämme vahvasti muutoksen aikaa. Muutoksen mahdollistamiseksi tarvitsemme tehokkaita töiden edistäjiä, asioiden selvittäjiä sekä periksiantamattomia loppuunsaattajia. Ennen kaikkea tässä tehtävässä ratkaisee oikea asenne ja omat kyvykkyydet.

 

Korostamme valintakriteereissä:


-    erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja asiakokonaisuuksien hahmottamista
-    hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja
-    tehtävään soveltuvia opintoja (johdon assistenttityön tradenomi tai vastaava)
-    joustavaa toimintatapaa muuttuvissa tilanteissa
-    vankkaa tietoteknistä osaamista sekä ohjelmistojen ja sovellusten hallintaa
-    hyvää kielitaitoa erityisesti suomen, englannin ja/tai ruotsin kielessä

 

Harjoittelijan tulee olla opiskelijana ammattikorkeakoulussa ja opintojen tulee olla työharjoitteluvaiheessa niin, että harjoittelu on vielä suorittamatta.
Kokemus assistentti- tai asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi.

 

 

Tarjoamme sinulle


Assistenttiharjoittelijan tehtävässä pääset käsittelemään aihealueeseen liittyviä asioita monipuolisesti ja näin ollen kehittämään itseäsi assistenttina. Teet yhteistyötä ryhmän eri tahojen kanssa ja pääset näkemään ryhmän toimintaa monipuolisesti. Mukavat kollegat odottavat sinua.

 

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.
 

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.

 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet
 

Hae tehtävää 28.2.2021 mennessä lähettämällä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevan linkin kautta. Kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä Sanna-Riina Laaksoon keskiviikkona 16.2. klo 13–15 ja tiistaina 23.2. klo 13–15. Tavoitat Sanna-Riinan numerosta 040 650 1103.
 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.
 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.
#LI-KP1