Assistenttiharjoittelija
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Haemme nyt OP Osuuskunnan -organisaatioon Assistentti- ja tukipalveluihin Helsinkiin määräaikaiseen työsuhteeseen (ajalle 1.8.2020 - 31.1.2021) kahta assistenttiharjoittelijaa.


ASSISTENTTIHARJOITTELIJA


Päivittäisessä harjoittelussa olet osaltasi varmistamassa arjen sujumista eri organisaatioissa. Varmistat toimintoalueen johdon arjen sujumisen. Olet osa osaavaa assistenttitiimiä ja tukenasi on kokeneita kollegoita. Harjoitteluusi kuuluu monipuolisia assistenttitehtäviä, joita hoidamme joko henkilökohtaisena lähipalveluna tai palvelupyyntökanavan kautta. Tehtäviisi kuuluu mm. tapahtuma- ja kokousjärjestelyjä, esitysmateriaalien ja muiden materiaalien valmistelua, sisäistä viestintää sekä erilaisia hallintoon liittyviä ja uusien työntekijöiden aloitukseen liittyviä tukitehtäviä.

Mitä odotamme sinulta

Me OP:ssa elämme vahvasti muutoksen aikaa. Muutoksen mahdollistamiseksi tarvitsemme tehokkaita töiden edistäjiä, asioiden selvittäjiä sekä periksiantamattomia loppuunsaattajia. Ennen kaikkea tässä tehtävässä ratkaisee oikea asenne ja omat kyvykkyydet.

Korostamme valintakriteereissä: 

·         erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja asiakokonaisuuksien hahmottamista
·         hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja
·         tehtävään soveltuvia opintoja (johdon assistenttityön tradenomi tai vastaava)
·         joustavaa toimintatapaa muuttuvissa tilanteissa
·         vankkaa tietoteknistä osaamista sekä ohjelmistojen ja sovellusten hallintaa
·         hyvää kielitaitoa erityisesti suomen, englannin ja/tai ruotsin kielessä.

Harjoittelijan tulee olla opiskelijana ammattikorkeakoulussa (mielellään suuntautumisalana johdon assistenttityö) ja opintojen tulee olla työharjoitteluvaiheessa niin että harjoittelu on vielä suorittamatta.

Kokemus assistentin- tai asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi.

Mitä saat meiltä

Assistenttiharjoittelijan tehtävässä pääset käsittelemään aihealueeseen liittyviä asioita monipuolisesti ja näin ollen kehittämään itseäsi assistenttina. Teet yhteistyötä ryhmän eri tahojen kanssa ja pääset näkemään ryhmän toimintaa monipuolisesti. Mukavat kollegat odottavat sinua.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille 28.2.2019 mennessä OP:n Urasivuston kautta. Kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi. Ethän kuitenkaan jätä hakemista viime metreille, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä Sanna-Riina Laaksoon tiistaina 18.2. klo 13-14 ja keskiviikkona 26.2. klo 13-14. Tavoitat Sanna-Riinan numerosta 040 650 1103.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.


OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1339804
  • Tehtäväalue: Pankki/rahoitus/vakuutus
  • Työsuhde: Harjoittelu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki