(Poistunut julkaisusta)

Assistenttiharjoittelija
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Etsimme innostunutta assistenttiharjoittelijaa monipuolisiin tehtäviin tukemaan osaavan ja mukavan assistenttiverkostomme työtä Helsinkiin.

Työsi on pääosin asiantuntijoiden ja vakituisten assistenttien avustamista ja tehtäväsi koostuvat monipuolisista toimistotöistä, esim. laadukkaan asiakasmateriaalin tuottamisesta, matkajärjestelyistä sekä tapahtuma- ja kokousjärjestelyistä. Assistenttiharjoittelijana avustat myös muissa toimistorutiineissa kuten, tulostustöissä, päivittäisissä juoksevissa asioissa sekä toimit muiden assistenttien tukena.

Mitä odotamme sinulta?

  • Sinulla on tehtävään tähtäävä koulutus (esim. HSO-tradenomi, tradenomi, merkonomi).
  • Osaat käyttää tehokkaasti Microsoft Office -ohjelmia ja sinulla on ennakkoluuloton ote uusien järjestelmien oppimiseen.
  • Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Olet henkilönä yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja järjestelmällinen. Osaat organisoida työsi tehokkaasti ja omaksut uusia asioita nopeasti.

Tarjoamme sinulle ison talon erinomaiset henkilöstöedut ja tilaisuuden kehittää osaamistasi kansainvälisessä ympäristössä maailmanlaajuiseen PwC-ketjuun kuuluvassa suomalaisessa yhtiössä. Asiantuntevat ja mukavat työkaverit tekevät työstäsi innostavaa. Meille työntekijöidemme hyvinvointi on tärkeää, joten panostamme kattavasti mm. liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyviin palveluihin.

Toivomme saavamme sinut tiimimme vahvistukseksi viimeistään tammikuussa 2020. Harjoittelujakso on pääsääntöisesti viiden kuukauden mittainen ja tehtävä on kokopäiväinen. Harjoittelu on palkallista.

Lisätietoja tehtävästä antavat Glenda Petersen (Advisory) puh. 040 658 5757 (glenda.petersen@pwc.com) ja Ira Laukkoski (Advisory) puh. 040 518 7701 (ira.laukkoski@pwc.com).

Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä käymme hakemuksia läpi ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana, kuitenkin viimeistään 20.10.2019.