(Poistunut julkaisusta)

Assistenttiharjoittelija
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2018

Etsimme opintojen loppuvaiheessa olevaa, innostunutta assistenttiharjoittelijaa monipuolisiin tehtäviin tukemaan asiakasvastuullisten henkilöiden työtä Helsingin Ruoholahden toimistolla. Harjoittelu on palkallista ja kestää 4-5kk. Työskentely on kokoaikaista ja alkaa sovitusti elo-syyskuussa.

Työsi on pääosin asiantuntijoiden ja vakituisten assistenttien avustamista PwC:n yritysjärjestely- ja konsultointipalveluissa. Työtehtävät vaihtelevat päivittäin, esimerkiksi asiakasmateriaalin tuottamisesta IT-sovellusten käytön tukemiseen. Työtehtäviisi voi kuulua myös ERP-järjestelmämme päivittäisessä käytössä avustamista sekä matkajärjestelyiden koordinointia ja toimistorutiineja, kuten kokousjärjestelyjä ja laskujen käsittelyä.

Mitä odotamme sinulta?

  • Sinulla on tehtävään tähtäävä koulutus (esim. merkonomi)
  • Osaat käyttää tehokkaasti Microsoft Office -ohjelmia ja sinulla on ennakkoluuloton ote uusien järjestelmien oppimiseen.
  • Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Työkaverina olet yhteistyökykyinen, palveluhenkinen ja joustava. Osaat organisoida työsi tehokkaasti ja omaksut uusia asioita nopeasti.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden harjoitella ja kehittää osaamistasi kansainvälisessä ympäristössä maailmanlaajuiseen PwC-ketjuun kuuluvassa suomalaisessa yhtiössä. Asiantuntevat ja mukavat työkaverit sekä mahtavat asiakkaat tekevät harjoittelustasi innostavaa ja saat mahdollisuuden oppia huippuasiantuntijoilta käytännössä. Lisäksi tarjoamme hyvät työsuhde-edut, kuten lounasedun ja mahdollisuuden osallistua useisiin harrastekerhoihimme.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi pikaisesti, sillä käymme hakemukset läpi saapumisjärjestyksessä. Aloitamme haastattelut heti ja täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä. Odotamme hakemustasi viimeistään 17.6.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Glenda Petersen, puh. 040 658 5757