(Poistunut julkaisusta)

Assistenttiharjoittelija, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Nordic Henkilöstöpalvelut Oy henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut suomalainen perheyritys. Meille Nordicissa asiakkaidemme tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Perheyrityksenä oikea palveluasenne merkitsee meille sitä, että teemme sen mitä lupaamme.


Haemme nyt Tampereen pääkonttorillemme assistenttiharjoittelijaa.


Oletko etsimässä harjoittelupaikkaa toimistopuolelta? Meillä olisi tarjota nyt aula- ja vaihdepalveluista sekä avustavista hallinnon töistä kiinnostuneelle noin kolmen kuukauden määräaikaista harjoittelupaikkaa.

Toivomme, että sinulta löytyy innokasta asennetta ja halua uuden oppimiseen. Koet myös asiakaspalvelun itsellesi luontevana työnä ja viihdyt hektisessäkin ympäristössä, jossa pideltävänäsi on aina useampia lankoja kerralla.

Harjoittelu pääkonttorillamme Hämeenkadulla alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä, joten ilmoitathan kiinnostuksesi meille pikimmiten ja kerro miksi olisit se paras harjoittelija tähän paikkaan.

Tervetuloa tutustumaan HR-taloon, jossa pääset käärimään hihasi ja näyttämään oman osaamisesi. Saat meiltä kattavan perehdytyksen harjoitteluajallesi, monipuolisia työtehtäviä ja kokeneitten HR-konsulttiemme taustatuen.


Tulemme aloittamaan haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi meille pikimmiten. Hakemukset pyydämme 28.02.2019 mennessä hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi.